Рецепт Курка зі свининою в духовці фото

Курка зі свининою в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
М'ясо , Свинина , Птах , Курка
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Новий рік , Різдво
Гарячі страви , Страви у фользі , Рулети
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Ніколи не чули про рецепт, як приготувати курку зі свининою в духовці? На перший погляд може здатися, що це непоєднувані продукти, проте в результаті виходить дуже смачне блюдо.

Опис приготування:

Для приготування цієї страви використовуємо мінімальний набір продуктів, який доступний кожному - це курка, свинина, часник, кетчуп, сіль і перець. В результаті отримуємо дуже смачний рулет, який відмінно підходить як самостійну страву або для гарнірів, салатів. Таке блюдо можна приготувати і зберігати в холодильнику близько тижня. Але найідеальніший варіант - подати його свіжим до святкового столу. Наближається Новий рік, візьміть рецепт на замітку.

  • Свинина - 0, 5 кілограма
  • Курка - 0, 5 кілограма
  • Сіль, перець, приправи - За смаком
  • Кетчуп - За смаком
  • Часник - 2-3 зубчиків
курка зі свининою в духовці - фото крок 1
1. М'ясо миємо і висушуємо паперовим рушником. Нарізаємо курку і свинину тонкими шматочками. Застеляємо м'ясо харчовою плівкою і трохи відбиваємо, щоб воно вийшло ніжним і соковитим.
курка зі свининою в духовці - фото крок 2
2. У миску насипаємо кетчуп, сіль, приправу до м'яса і видавлюємо часник через прес. Отриманою сумішшю натираємо обидва види м'яса і залишаємо на одну годину.
курка зі свининою в духовці - фото крок 3
3. Звертаємо рулет на фользі так, щоб курка була всередині і соус залишався між шарами м'яса. Якщо здається, що мало солі, можна сміливо підсолити.
курка зі свининою в духовці - фото крок 4
4. Загортаємо м'ясо у фольгу і залишаємо на одну годину. Якщо немає часу, відразу випікаємо його в розігрітому до 200 градусів духовці 1 час. Якщо м'яса більше, запікаємо його довше.
курка зі свининою в духовці - фото крок 5
5. Готовий рулет виймаємо з духовки і відразу не розгортаємо фольгу, а охолоджуємо 10-15 хвилин і розрізаємо порційно або відправляємо на зберігання в холодильник.

Схожі рецепти