Рецепт Яловичина зі свининою в духовці фото

Яловичина зі свининою в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Свинина , Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 10 г. 0 хв.

Якщо ви є справжнім шанувальником м'яса, то вам обов'язково варто спробувати це блюдо. До його складу входять два найсмачніших виду цих продуктів: свинина і яловичина. Вам обов'язково сподобається!

Опис приготування:

Якщо вам цікаво, як приготувати яловичину зі свининою в духовці, то просто уважно прочитайте цей рецепт. Він буде ідеальний для любителів м'яса. Блюдо виходить корисним і ситним, його навіть можна готувати у свята!

  • Яловичина - 500 грам
  • Свинина - 500 грам
  • Пиво темне - 300 мілілітрів
  • Вишня - 1 Склянка
  • Перець, сіль - За смаком
  • Мед - 1 Чайна ложка
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Koriandr - 1 Чайна ложка (в зернах)
  • Суміш перців - 1 Чайна ложка (мелена)
  • Часник - 6 зубчиків
  • Зелень свіжа - За смаком (наприклад: петрушка, базилік)
  • Приправа - 2 Ст. Ложки
  • Паприка солодка - 1 Чайна ложка (мелена)
  • Зіра - 1/4 чайних ложки
  • Імбир - 1/2 чайних ложки
  • Обкладинка - 1/4 чайних ложки
  • Лист лавровий - 3 штуки
  • Перець болгарський - 4 штуки
  • Картопля - 600 грам
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
яловичина зі свининою в духовці - фото крок 1
Шматок нежирної свинини і молодий яловичини вимийте і зачистите від плівочок і зайвого жирку. Потім обсушити і покладіть в миску. Додайте в неї сіль і перець, влейте пиво, киньте вишню, навіть якщо вона заморожена. Перемішайте все, залиште маринуватися м'ясо на всю ніч в холодильнику.
яловичина зі свининою в духовці - фото крок 2
Візьміть невелику піалочку, покладіть в неї всі спеції, в тому числі і мед, гірчицю і товчений часничок. Гарненько перемішайте всі інгредієнти, зліг придавлюючи їх виделкою, щоб вийшла густа маса.
яловичина зі свининою в духовці - фото крок 3
Дістаньте з маринаду для м'яса вишні, звільніть їх від кісточок, якщо такі були. Потім подрібніть вишні за допомогою блендера (або будь-яким іншим зручним для вас способом) до однорідної консистенції. Додайте вишні в спеції.
яловичина зі свининою в духовці - фото крок 4
Дістаньте з пивного маринаду шматок яловичини, покладіть його на деко, заздалегідь застелений фольгою, складеної в кілька разів. Шматок фольги повинен бути досить великим. Змастіть мяско соусом, викладіть на нього гілочки зелені.
яловичина зі свининою в духовці - фото крок 5
Зверху яловичини покладіть шматок свинини, виконайте з нею все ті ж процедури, що і з першим шматком м'яса. Потім щільно"запакуйте" м'ясо у фольгу і запікайте при температурі близько двохсот градусів не більше години в духовці.
яловичина зі свининою в духовці - фото крок 6
Поки готується м'ясо, очистіть від шкірки картопля, покладіть його у велику миску. Туди ж відправте нарізаний і очищений від насіння перець. Додайте спеції, прованські трави, приправу, сіль і poperčite. Капніть оливкового масла.
яловичина зі свининою в духовці - фото крок 7
Головки часнику очистіть від верхньої лушпиння. Розріжте кожну головку поперек гострим ножем. Вийде дуже красиво.
яловичина зі свининою в духовці - фото крок 8
Коли м'ясо вже буде на стадії напівготовності, відкрийте фольгу і викладіть на неї овочі і часник. Запікайте до повної готовності ще п'ятдесят хвилин.

Схожі рецепти