Курка з картоплею і яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Соковита курочка з яблуками і картоплею для святкової вечері. Дивимося і записуємо в свою кулінарну книгу рецепт приготування курки з картоплею і яблуками.
Яблука відмінно поєднуються і з качкою, і з яловичиною, і з куркою. Для приготування курки з картоплею і яблуками нам знадобиться філе, кисло-солодкі яблука, твердий сир і спеції для курки. Замість майонезу раджу використовувати сметану. Ще можна додати помідори або грибочків.
- Куряче філе - 500 грам
- Яблуко - 1 штука
- Картопля - 400 грам
- Сир - 150 грам
- Крем - 200 грам
- Спеції - За смаком
Філе ріжемо на шматочки порційні.
Картоплю можна порізати кружальцями.
Яблука краще очистити від шкірки, нарізати тонко півкільцями (насіння теж вирізаємо).
Викладаємо в змащену форму для випікання шари картоплі, яблук. Курку перекладаємо яблуками.
Зверху змащуємо сметаною.
Посипаємо тертим сиром. Відправляємо в розігріту духовку на 40-45 хвилин.
Ось курка з картоплею і яблуками і готова. Смачного!