Курка з капустою і рисом
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі рецепт курки з капустою і рисом. Цю страву можна гасити в звичайній сковороді, а можна готувати і в мультиварці. Сьогодні у нас останній варіант.
Чим мені подобається ця страва - в ньому все практично є. І м'ясо, і відразу ж гарнір. А тушкована капуста - це корисно ще. Для приготування курки з капустою і рисом можна використовувати звичайну мультиварку або глибоку каструлю. І ще: склянку рису - це мультіварочний стакан. Дивимося далі рецепт.
- Мал - 1 Склянка
- Куряче філе - 300 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Капуста - 0, 5 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Спеції - За смаком
Курку поріжте на шматочки, додайте в чашу мультиварки масла. Включаємо режим "випічка" з 40. Кладемо м'ясо і накриваємо кришкою.
Ріжемо цибулю і моркву як вам завгодно. Додаємо до м'яса, смажимо до кінця програми.
Рис промийте.
Потім висипаємо в мультиварку рис, заливаємо водою (1:2). Чи не перемішуємо. Солимо, перчим. Включаємо режим "плов" .
Тим часом, шаткуємо капусту, лук і морква. Тушкуємо все до готовності.
Готову капусту висипаємо зверху на рис. Даємо нудитися ще хвилин 5.
Наша курка з капустою і рисом готова. Смачного!
Наша курка з капустою і рисом готова. Смачного!