Курка з беконом і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування курки з беконом і сиром.
Кількість порцій: 3-4
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Курячі грудки - 6 штук (без кісток)
- Тертий сир чеддер - 1 Склянка
- Бекон - 230 грам (або шматочки)
Обсмажте бекон до хрусткого стану на середньому вогні. Відкладіть в сторону.
У той же сковорідці, де смажили бекон, обсмажуємо грудки. Попередньо порізавши їх навпіл.
Обсмажуємо з двох сторін приблизно по 4-5 хвилин до золотистого кольору. Викладаємо обсмажену курку в глибоку форму для випічки, попередньо її змастивши.
Наріжте дрібно бекон. Відкладіть поки в сторону.
Полийте соусом теріякі грудки (приблизно 1/4 чашки).
Далі, полийте трохи соусу Ранч на кожну грудку.
Посипте тертим сиром.
І, потім, навантаження на беконі.
Випікайте в розігрітій до 175 ° С духовці протягом 25-30 хвилин. Подавати краще з картопляним пюре, смачного.