Рецепт Курка з беконом і сиром фото

Курка з беконом і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
Дієтичне харчування
На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Час приготування: 45 хв.

Рецепт приготування курки з беконом і сиром.

Кількість порцій: 3-4
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Курячі грудки - 6 штук (без кісток)
  • Тертий сир чеддер - 1 Склянка
  • Бекон - 230 грам (або шматочки)
курка з беконом і сиром - фото крок 1
Обсмажте бекон до хрусткого стану на середньому вогні. Відкладіть в сторону.
курка з беконом і сиром - фото крок 2
У той же сковорідці, де смажили бекон, обсмажуємо грудки. Попередньо порізавши їх навпіл.
курка з беконом і сиром - фото крок 3
Обсмажуємо з двох сторін приблизно по 4-5 хвилин до золотистого кольору. Викладаємо обсмажену курку в глибоку форму для випічки, попередньо її змастивши.
курка з беконом і сиром - фото крок 4
Наріжте дрібно бекон. Відкладіть поки в сторону.
курка з беконом і сиром - фото крок 5
Полийте соусом теріякі грудки (приблизно 1/4 чашки).
курка з беконом і сиром - фото крок 6
Далі, полийте трохи соусу Ранч на кожну грудку.
курка з беконом і сиром - фото крок 7
Посипте тертим сиром.
курка з беконом і сиром - фото крок 8
І, потім, навантаження на беконі.
курка з беконом і сиром - фото крок 9
Випікайте в розігрітій до 175 ° С духовці протягом 25-30 хвилин. Подавати краще з картопляним пюре, смачного.

Схожі рецепти