Курка з беконом і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам приготувати дуже ситне і ароматне блюдо для вечері. Смачна курочка готується з додаванням копченого бекону, який додає смаку готового блюда неповторний аромат. Спробуйте і ви!
При подачі готову страву можна посипати свіжою зеленню. А подати таку курочку можна з салатом зі свіжих овочів. Дуже смачно! Готуйте з задоволенням!
- Курка - 500 грам (будь-які частини)
- Бекон копчений - 100 грам
- Печериці - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Вершки 20% - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Сухі трави - За смаком
Обсмажте на гарячій сковороді курку.
На іншій сковороді обсмажте дрібно нарізаний бекон.
Додайте до бекону цибулю та печериці. Обсмажуйте всі разом хвилин 5-7. Трохи солі.
Потім до обсмаженої курки викладіть грибну суміш, залийте вершками. За смаком додайте сіль, спеції і сухі трави. Перемішайте і тушкуйте на маленькому вогні хвилин 20.
Подавайте з будь-яким гарніром. Смачного!