Курка з аджикою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Відмінне і дуже просте в приготуванні блюдо для повсякденного меню, така ароматна і неймовірно смачна курочка ідеально підійде для ситного обіду або вечері в теплому сімейному колі.
Коли приходиш додому після плідної робочого дня, то хочеться зовсім не делікатесів, а справжньою простої домашньої їжі, цей рецепт приготування курки з аджикою в мультиварці якраз відноситься до розряду таких страв. Усе, що нам тут потрібно зробити, це замаринувати курочку в аджике і майонезі і швиденько обсмажити її в мільтіварке - просто і дуже швидко. А ось мяско при цьому виходить неймовірно соковите і ніжне, з пікантними нотками завдяки додаванню аджики. Загалом, якщо ви хочете приготувати що-небудь дійсно смачне з мінімальними витратами сил і часу, просто зробіть курку з аджикою в мультиварці в домашніх умовах, це блюдо сподобається і вам, і вашим рідним.
- Курка - 500 грам (різні частини)
- Майонез - 100 грам
- Аджика - 1 Ст. Ложка (суха або свіжа)
- Петрушка свіжа - 10 грам
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)