Курка в сухарях
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ще не знаєте, як приготувати курку в сухарях, - вам повинно бути соромно, адже це настільки простий і універсальний спосіб її приготування, що багато хто тільки таки готують. Дуже апетитно!
Цей рецепт приготування курки в сухарях мені подобається тим, що ви самі зможете контролювати процес, - можна залишити курку як би в соусі, а можна тримати її на вогні до тих пір, поки зайва волога не піде, залишивши тільки соковиті і хрусткі курячі ніжки. Слинки потекли, правда? Так що візьміть собі на замітку цей простий спосіб, як приготувати курку в сухарях!
- Курка (ніжки) - 500 грам
- Сухарі паніровочні - 50 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Вода - 1 Склянка
1. Курку размораживаем, обполіскувати, і обсушуємо рушником.
2. Змішуємо в мисці панірувальні сухарі, спеції і сіль з перцем, - на ваш смак. Обвалюють у цій суміші ніжки.
3. Греєм рослинне масло на сковороді, і підсмажуємо ніжки з одного боку до золотистого кольору.
4. Перевертаємо, і тут же додаємо дрібно нарізані цибулю з морквою. Смажимо все разом до готовності лука.
5. Заливаємо склянкою води (краще трохи підігрітої), і тушкуємо приблизно 10-15 хвилин до готовності.