Курка в панірувальних сухарях
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте смачний і ароматний вечерю для ваших близьких. Куряче м'ясо виходить ніжним і соковитим і ідеально поєднується з будь-яким гарніром і свіжими овочами.
Розповім вам класичний рецепт приготування курки в панірувальних сухарях. Готується все досить швидко і легко. Обсмажена курка дуже добре поєднується з гречаною кашею або відвареним рисом. Подавайте на стіл зі свіжими овочами. Смачного!
- Куряча грудка - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Сухарі паніровочні - 5 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Наріжте грудку на порційні шматки, злегка відбийте, сіль і poperčite.
Збийте в тарілці яйце, умочіть в ньому курку з усіх боків.
Потім обваляйте курку в панірувальних сухарях.
Додайте на розігріту сковороду олію, обсмажте курку.
Курку слід рівномірно обсмажити з усіх боків до утворення золотистої рум'яної скоринки.
Готово!