Курка в сухарях в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Ви завжди знайдете на кухні необхідні продукти для приготування цієї страви. Незважаючи на простоту в приготуванні і доступність, курочка виходить дуже смачною і красивою. Спробуйте!
Курку треба промити, нарізати, просушити паперовими рушниками і змастити приготованим маринадом. Потім відправляємо в холодильник хоча б на годину. Після цього запікаємо курку, присипану сухарями, в духовці. До готової курки в сухарях як гарнір відмінно підійдуть свіжі овочі, зелень, каші та картопляне пюре - на ваш смак. Смачного!
- Курка - 1 штука
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Панірувальні сухарі - За смаком
- Готова приправа для курки - 2 Ст. Ложки
- Часник - 4 зубчики
- Сіль, перець - За смаком
Курку помийте, ображати і видаліть жир.
Поріжте на шматки.
Змішайте для маринаду сметану, сіль, перець і приправу для курки.
Змастіть куряче м'ясо маринадом і відправте в холодильник на одну годину.
Деко для запікання застеліть фольгою.
Шматочки курки обваляйте в панірувальних сухарях і викладіть в деко. Можна навіть трохи зверху присипати сухарями. Фольгу не закривайте його, запікайте при температурі 200 градусів 1 годину до утворення золотистої скоринки.