Курка в рукаві
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте апетитну і ситну курку в рукаві. Відмінне блюдо для святкового столу, яке обов'язково сподобається і вам, і вашим гостям. Курочка виходить дуже соковитою.
Перед вами простий рецепт приготування курки в рукаві, це зовсім не складно. Заздалегідь приготуйте необхідні інгредієнти і рукав для запікання. В даному рецепті вершкове масло ви можете замінити на кефір або сметану. Нижче покроковий рецепт приготування курки в рукаві. Хай щастить!
- Курка - 1, 5 кілограма
- Вершкове масло - 50 грам
- Спеції для курки - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець мелений - 0, 5 чайних ложки
Розтопити масло.
Додайте сіль і спеції, перемішайте.
Підготуйте курку. Її потрібно випатрати, вимити і протерти, щоб вона була сухою.
Натріть курку зовні і всередині сумішшю масла і спецій. Поставте маринуватися в холодильник, мінімум на 1 час. Ніжки та крильця зв'яжіть нитками.
Помістіть курку в рукав для запікання. Рукав викладіть у форму для запікання. Запікати в духовці 45 хвилин, температура 180 градусів. Для 15 хвилин до готовності розріжте рукав, щоб курка підрум'янилася.
Готово! Смачного!