Рецепт Курка з картоплею, запечена в «рукаві» фото

Курка з картоплею, запечена в «рукаві»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Картопля, Курка
Рецепти для схуднення
На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви в рукаві

Рецепт приготування курки з картоплею, запікаємо в «рукаві». В даному блюді курка дуже добре поєднується з картоплею. Блюдо виходить ситним і смачним. Рукав можна замінити фольгою.

Кількість порцій: 8
  • Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
  • Курка - 2 кілограма
  • Перець червоний - 1 штука
  • Картопля - 1, 5 кілограма
  • Сіль - 1 частина
  • Часник - 6 Dolek
  • Майонез - 1 За смаком
курка з картоплею, запечена в
1. У мисці змішуємо масло з червоним перцем (за смаком), злегка солимо. Видавлюємо сюди через Часничниці три зубчики часнику. Перемішуємо.
курка з картоплею, запечена в
2. Вийшла сумішшю натираємо курку. Хвилин на п'ятнадцять-двадцять залишаємо.
курка з картоплею, запечена в
3. Промиваємо картопля, очищаємо і досить великими шматочками нарізаємо.
курка з картоплею, запечена в
4. Додаємо сюди майонез, злегка підсолити. Все перемішуємо. Через чеснокодавилку видавлюємо сюди три зубчики часнику. Знову все перемішуємо.
курка з картоплею, запечена в
5. Приготуємо рукав для запікання і помістимо туди курку. Картопля викладаємо навколо курки. Розігріваємо духову шафу і відправляємо туди курку з картоплею. Температура повинна бути 180 градусів, запікаємо приблизно годину-півтора.
курка з картоплею, запечена в
6. Після всього витягнути з духовки і перекласти на блюдо.

Схожі рецепти