Курка в рукаві з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Вам подобаються нескладні, ситні і апетитні страви? Тоді пропоную вам дуже класний варіант повноцінної вечері або обіду для всієї родини, який напевно припаде до смаку і дорослим, і діткам.
Мінімум зусиль і інгредієнтів, а в результаті чудове блюдо. Цей класний спосіб, як приготувати курку в рукаві з картоплею і з додаванням ароматних спецій, пропоную взяти на замітку всім зайнятим господаркам і тим, хто любить готувати без зайвого масла і жиру. Крім того, ви завжди можете додати в рецепт і інші овочі за смаком.
- Картопля - 1 кілограм
- Курка - 1 кілограм
- Морква - 1 штука
- Часник - За смаком
- Сіль і спеції - За смаком
1. Картопля очистіть, наріжте тонкими кружечками або невеликими кубиками. Додайте сіль, спеції і терту моркву. Перемішайте як слід.
2. Вимийте і висушіть курку. В даному випадку використовуються ніжки, але ви можете взяти будь-які частини. Для любителів часнику рекомендую очистити зубчики і нафарширувати ними курочку.
3. Додайте сіль і спеції для курки. Можна влити трохи соєвого соусу, гострої аджики або гірчиці, наприклад, для пікантності.
4. Викладіть все в рукав для запікання. Щільно зав'яжіть краю. Підготуйте відповідного розміру жароміцних форму. Викладіть в неї рукав і відправте в розігріту до 180 градусів духовку.
5. Залежно від розміру шматочків курки та картоплі, запікайте 55-65 хвилин. В кінці можна відкрити рукав і підрум'янити хвилин 10.
Смачного!
Смачного!