Фарширована курка в рукаві

Фарширована курка в рукаві
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Яке блюдо завжди ставлять посередині святкового столу — звичайно ж, фаршировану курку. І якщо у вашому будинку намічається грандіозне свято, я пропоную вам свій рецепт смачної курки в рукаві.

опис приготування:

Хоча все господині до свята готують різні страви, але майже у кожної серед різних страв можна побачити на столі ароматну курочку. Я не стала винятком, і практично до всіх свят роблю ось таку фаршировану курку в рукаві в домашніх умовах. Всім нашим друзям вона дуже сподобалася, тому вони завжди заздалегідь цікавляться, чи буду я робити це чудове блюдо. можливо, ви теж оціните мій простий рецепт фаршированої курки в рукаві і приготуєте такого птаха для своїх гостей.

  • курка— 1,3-1,5 кілограма
  • яйце— 2 штуки
  • хліб білий— 4-5 скибочок(підсохлий)
  • Цибуля ріпчаста— 0,5 штуки
  • вода— 1/4 склянки
  • масло топлене— 100 мілілітрів
  • Перець чорний мелений— За смаком
  • сіль— За смаком
Фарширована курка в рукаві - фото крок 1 Почніть з того, Наріжте цибулю дрібно, а білий хліб поріжте кубиками або просто руками розірвіть його на невеликі шматочки. З'єднайте хліб і цибулю в глибокій мисці.

Фарширована курка в рукаві - фото крок 2 В іншу миску розбийте яйця, влийте до них приблизно 1/4 склянки води і гарненько все збийте. Отриману суміш перелийте в миску до хліба і цибулі.

Фарширована курка в рукаві - фото крок 3 Додайте половину топленого масла.

Фарширована курка в рукаві - фото крок 4 Посипте сіллю і перцем за смаком, акуратно перемішайте всі інгредієнти.

Фарширована курка в рукаві - фото крок 5 Тушку курки промийте і насухо промокніть паперовими рушниками, потім нафаршіруйте її начинкою, але не викладайте начинку занадто щільно.

Фарширована курка в рукаві - фото крок 6 Тепер курку слід змастити з усіх боків залишилися топленим маслом.

Фарширована курка в рукаві - фото крок 7 Посолити і приправити її перцем, ви можете також використовувати і інші спеції на ваш смак.

Фарширована курка в рукаві - фото крок 8 Помістіть курку в рукав і зафіксуйте його краю спеціальними зажимами. Зверху на рукаві слід зробити пару невеликих отворів ножицями для виходу пара.

Фарширована курка в рукаві - фото крок 9 Випікати курку слід при 170-180 градусах протягом 2-2,5 годин.

Фарширована курка в рукаві - фото крок 10 Після чого акуратно розрізаємо рукав і перекладаємо ароматну птицю на блюдо — подаємо її до столу. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти

Курка в рукаві, фарширована рисом

Курка в рукаві, фарширована рисом

Це відмінний варіант для основного блюда - курка в рукаві, фарширована рисом і овочами. ситно, смачно і корисно. Що може бути краще? опис приготування: Класичний рецепт курки в рукаві, фаршированої рисом, найчастіше передбачає в якості доповнення до начинки смажені гриби або сухофрукти, наприк...

читати далі
Домашня курка, фарширована яблуками і айвою

Домашня курка, фарширована яблуками і айвою

фарширована курка, — настільки універсальне блюдо, що прекрасно підійде для сімейного обіду або вечері, а також і для святкового столу. Фарширувати будемо яблуками і айвою. Смачно і просто! опис приготування: безумовно, Ви можете додати в начинку ще якісь фрукти, крупи або сухофрукти. Але я ду...

читати далі
Фарширована курка без кісток

Фарширована курка без кісток

Така фарширована курка без кісток в домашніх умовах призначена для святкового столу. Готувати її трохи клопітно, але результат вразить навіть найвимогливіших гурманів. опис приготування: Що може бути красивіше і смачніше, ніж фарширована курка без кісток в домашніх умовах? Готувати її досить к...

читати далі
Фарширована курка Брі

Фарширована курка Брі

Рецепт приготування фаршированого курячого філе. Французька кухня. кількість порцій: 2 куряча грудка— 2 штуки(великі ) цибуля— 1 штука(свіжий ) брі— 1 штука складові: Замочіть гілки яблуні. Тепер готуємо курячі грудки. Зробіть розріз уздовж широкої м'язи грудей. Д...

читати далі
Фарширована курка чорносливом і курагою

Фарширована курка чорносливом і курагою

Така фарширована курка чорносливом і курагою в домашніх умовах буде казковою "; гостею" на будь-якому святковому столі. З фаршем, чорносливом і курагою блюдо виходить ще ситніше і ароматні. опис приготування: Така фарширована курка чорносливом і курагою в домашніх умовах готується зовсім не ск...

читати далі