Фарширована курка в рукаві

Яке блюдо завжди ставлять посередині святкового столу — звичайно ж, фаршировану курку. І якщо у вашому будинку намічається грандіозне свято, я пропоную вам свій рецепт смачної курки в рукаві.
опис приготування:
Хоча все господині до свята готують різні страви, але майже у кожної серед різних страв можна побачити на столі ароматну курочку. Я не стала винятком, і практично до всіх свят роблю ось таку фаршировану курку в рукаві в домашніх умовах. Всім нашим друзям вона дуже сподобалася, тому вони завжди заздалегідь цікавляться, чи буду я робити це чудове блюдо. можливо, ви теж оціните мій простий рецепт фаршированої курки в рукаві і приготуєте такого птаха для своїх гостей.
- курка— 1,3-1,5 кілограма
- яйце— 2 штуки
- хліб білий— 4-5 скибочок(підсохлий)
- Цибуля ріпчаста— 0,5 штуки
- вода— 1/4 склянки
- масло топлене— 100 мілілітрів
- Перець чорний мелений— За смаком
- сіль— За смаком










Схожі рецепти

Курка в рукаві, фарширована рисом
Це відмінний варіант для основного блюда - курка в рукаві, фарширована рисом і овочами. ситно, смачно і корисно. Що може бути краще? опис приготування: Класичний рецепт курки в рукаві, фаршированої рисом, найчастіше передбачає в якості доповнення до начинки смажені гриби або сухофрукти, наприк...
читати далі
Домашня курка, фарширована яблуками і айвою
фарширована курка, — настільки універсальне блюдо, що прекрасно підійде для сімейного обіду або вечері, а також і для святкового столу. Фарширувати будемо яблуками і айвою. Смачно і просто! опис приготування: безумовно, Ви можете додати в начинку ще якісь фрукти, крупи або сухофрукти. Але я ду...
читати далі
Фарширована курка без кісток
Така фарширована курка без кісток в домашніх умовах призначена для святкового столу. Готувати її трохи клопітно, але результат вразить навіть найвимогливіших гурманів. опис приготування: Що може бути красивіше і смачніше, ніж фарширована курка без кісток в домашніх умовах? Готувати її досить к...
читати далі
Фарширована курка Брі
Рецепт приготування фаршированого курячого філе. Французька кухня. кількість порцій: 2 куряча грудка— 2 штуки(великі ) цибуля— 1 штука(свіжий ) брі— 1 штука складові: Замочіть гілки яблуні. Тепер готуємо курячі грудки. Зробіть розріз уздовж широкої м'язи грудей. Д...
читати далі
Фарширована курка чорносливом і курагою
Така фарширована курка чорносливом і курагою в домашніх умовах буде казковою "; гостею" на будь-якому святковому столі. З фаршем, чорносливом і курагою блюдо виходить ще ситніше і ароматні. опис приготування: Така фарширована курка чорносливом і курагою в домашніх умовах готується зовсім не ск...
читати далі