Фарширована курка Брі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування фаршированого курячого філе. Французька кухня.
Кількість порцій: 2
- Куряча грудка - 2 штуки (великі )
- Цибуля - 1 штука (свіжий )
- Брі - 1 штука
Складові:
Замочіть гілки яблуні.
Тепер готуємо курячі грудки.
Зробіть розріз уздовж широкої м'язи грудей.
Дрібно ріжемо цибулю.
Грубо нарізаємо Брі.
Змішайте брі з цибулею і деякою кількістю перцю.
Заправте курячі грудки Брі.
Укладаємо гілки яблуні в спеціальну форму для грилі.
Встановити в лівій половині гриля високу температуру, а в правій низьку.
Як тільки гілки почнуть диміти, покладіть грудки на лист грилі. Закриваємо кришкою.
Періодично відкриваємо кришку…
… і дивимося, грудки повинні вийти підсмажений, світло-коричневого кольору.
Вибираємо гарнір на свій смак.
Крупний план "фарширована курка Брі"