Рецепт Фарширована курка Брі фото

Фарширована курка Брі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах
На вечерю
Гарячі страви, Фаршировані

Рецепт приготування фаршированого курячого філе. Французька кухня.

Кількість порцій: 2
  • Куряча грудка - 2 штуки (великі )
  • Цибуля - 1 штука (свіжий )
  • Брі - 1 штука
фарширована курка Брі - фото крок 1
Складові:
фарширована курка Брі - фото крок 2
Замочіть гілки яблуні.
фарширована курка Брі - фото крок 3
Тепер готуємо курячі грудки.
фарширована курка Брі - фото крок 4
Зробіть розріз уздовж широкої м'язи грудей.
фарширована курка Брі - фото крок 5
Дрібно ріжемо цибулю.
фарширована курка Брі - фото крок 6
Грубо нарізаємо Брі.
фарширована курка Брі - фото крок 7
Змішайте брі з цибулею і деякою кількістю перцю.
фарширована курка Брі - фото крок 8
Заправте курячі грудки Брі.
фарширована курка Брі - фото крок 9
Укладаємо гілки яблуні в спеціальну форму для грилі.
фарширована курка Брі - фото крок 10
Встановити в лівій половині гриля високу температуру, а в правій низьку.
фарширована курка Брі - фото крок 11
Як тільки гілки почнуть диміти, покладіть грудки на лист грилі. Закриваємо кришкою.
фарширована курка Брі - фото крок 12
Періодично відкриваємо кришку…
фарширована курка Брі - фото крок 13
… і дивимося, грудки повинні вийти підсмажений, світло-коричневого кольору.
фарширована курка Брі - фото крок 14
Вибираємо гарнір на свій смак.
фарширована курка Брі - фото крок 15
Крупний план "фарширована курка Брі"

Схожі рецепти