Фарширована курка Брі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування фаршированого курячого філе. Французька кухня.
Кількість порцій: 2
- Куряча грудка - 2 штуки (великі )
- Цибуля - 1 штука (свіжий )
- Брі - 1 штука

Складові:

Замочіть гілки яблуні.

Тепер готуємо курячі грудки.

Зробіть розріз уздовж широкої м'язи грудей.

Дрібно ріжемо цибулю.

Грубо нарізаємо Брі.

Змішайте брі з цибулею і деякою кількістю перцю.

Заправте курячі грудки Брі.

Укладаємо гілки яблуні в спеціальну форму для грилі.

Встановити в лівій половині гриля високу температуру, а в правій низьку.

Як тільки гілки почнуть диміти, покладіть грудки на лист грилі. Закриваємо кришкою.

Періодично відкриваємо кришку…

… і дивимося, грудки повинні вийти підсмажений, світло-коричневого кольору.

Вибираємо гарнір на свій смак.

Крупний план "фарширована курка Брі"