Брі з персиком
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 12
Час приготування: 20 хв.
Ніжне, тане в роті тісто, соковиті фрукти і ніжний сир. Апетитний десерт з персиками - свято смаку і аромату для вас і ваших близьких!
Опис приготування:
У таких тістечок вдало поєднуються ніжний смак соковитих персиків, кремово-вершкова прошарок і розсипчасте тісто основи. І, звичайно ж, Головна особливість - чудовий сир"брі" . Якщо все зробити правильно і швидко, ви здивуєтеся, наскільки це смачно, хоча спершу поєднання здасться дивним. Для особливих цінителів смакових протиріч можу порекомендувати замінити"Брі" сиром"Дор Блю" , але це для сміливих
- Персики - 2 штуки
- Вершкове масло - 180-200 грам
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Шавлія - 200 грам
- Яйце - 4 штуки
- Вершковий сир"Брі" - 250 грам
- Вершки жирні - 50-70 грам
1. У сковороді розтопіть три столові ложки вершкового масла, додайте цукор. Добре перемішайте і готуйте до того, як суміш не загусне.
2. Наріжте персики дрібними кубиками, додайте в ту ж сковороду. Додайте подрібнений шавлія і готуйте до м'якості персиків.
3. У невеликому сотейнику змішайте воду і 100 грам вершкового масла, доведіть до кипіння.
Вимкніть вогонь, всипте борошно і сіль, змішуйте, поки тісто не скачається в кулю.
В окрему миску перекладіть тісто, вбийте туди яйця і перемішайте.
Вимкніть вогонь, всипте борошно і сіль, змішуйте, поки тісто не скачається в кулю.
В окрему миску перекладіть тісто, вбийте туди яйця і перемішайте.
4. На деко (за допомогою столової ложки) покладіть кульки з тіста.
5. Випікайте профитроли протягом 15-20 хвилин в розігрітій до 190 градусів духовці.
6. У чистій сухій мисці збийте сир і вершки.
7. Ostиvshie profitroli razrezhьte Навпіл. Одну половину наповніть персиком і вершковим сиром за допомогою кондитерського шприца. Другою половинкою накрийте десерт і посипте цукровою пудрою.