Бісквіт з персиком
(покроковий рецепт з фото)
Влітку потрібно користуватися достатком смачних фруктів і робити побільше солодкої випічки з соковитими дарами природи! У рецепті розповім вам, як приготувати бісквіт з персиком.
Розмір форми для випічки бісквіта вибирайте в залежності від того, для яких цілей печете бісквіт. Якщо ви просто хочете подати його як пиріг, з цукровою пудрою, то можна взяти форму 26 см. А якщо хочете зробити його як основу для торта, то вибирайте форму 24 см. Або два 20 см., щоб бісквіт вийшов високий і його можна було розділити на 2-3 коржа.
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Куряче яйце - 5 штук
- Ванілін - 1 щіпка
- Персик - 2 штуки
- Масло рослинне - За смаком (для змащування форми)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Яйця збийте з цукром до його розчинення. Приблизно 3-4 хвилини.
Додайте просіяне борошно і ванілін. Перемішайте тісто лопаткою або на самій низькій швидкості міксера.
Про вибір форми більш докладно написано в описі до рецептом. Я взяла форму 26 см. Змастіть форму рослинним маслом і викладіть тісто.
Персики помийте і обсушіть. Викладіть тонкими часточками на тісто. Якомога щільніше, ніж у мене на фото.
Випікайте 30-35 хвилин при температурі 180 градусів. Духовку в процесі випікання не відчиняйте. Якщо форма менше по діаметру, може знадобитися трохи більше часу. Перевіряйте дерев'яною шпажкою.
Приємного чаювання!