Рецепт Бісквіт з персиком фото

Бісквіт з персиком
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто, Фрукти, Персик, Бісквітне тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Солодке, Бісквіт

Влітку потрібно користуватися достатком смачних фруктів і робити побільше солодкої випічки з соковитими дарами природи! У рецепті розповім вам, як приготувати бісквіт з персиком.

Розмір форми для випічки бісквіта вибирайте в залежності від того, для яких цілей печете бісквіт. Якщо ви просто хочете подати його як пиріг, з цукровою пудрою, то можна взяти форму 26 см. А якщо хочете зробити його як основу для торта, то вибирайте форму 24 см. Або два 20 см., щоб бісквіт вийшов високий і його можна було розділити на 2-3 коржа.

  • Борошно пшеничне - 1 Склянка
  • Цукор - 1 Склянка
  • Куряче яйце - 5 штук
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Персик - 2 штуки
  • Масло рослинне - За смаком (для змащування форми)
бісквіт з персиком - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
бісквіт з персиком - фото крок 2
Яйця збийте з цукром до його розчинення. Приблизно 3-4 хвилини.
бісквіт з персиком - фото крок 3
Додайте просіяне борошно і ванілін. Перемішайте тісто лопаткою або на самій низькій швидкості міксера.
бісквіт з персиком - фото крок 4
Про вибір форми більш докладно написано в описі до рецептом. Я взяла форму 26 см. Змастіть форму рослинним маслом і викладіть тісто.
бісквіт з персиком - фото крок 5
Персики помийте і обсушіть. Викладіть тонкими часточками на тісто. Якомога щільніше, ніж у мене на фото.
бісквіт з персиком - фото крок 6
Випікайте 30-35 хвилин при температурі 180 градусів. Духовку в процесі випікання не відчиняйте. Якщо форма менше по діаметру, може знадобитися трохи більше часу. Перевіряйте дерев'яною шпажкою.
бісквіт з персиком - фото крок 7
Приємного чаювання!

Схожі рецепти