Панкейкі з персиком
(покроковий рецепт з фото)
Панкейкі з персиком виходять пишними, тануть у роті… Вони смачні вже самі по собі. А неймовірними їх робить ніжний, стиглий і ароматний персик. Цікаво? Тоді знайомтеся з рецептом!
Панкейкі з персиками - це відмінний сніданок, який зарядить енергією на цілий день. Такий смачний і простий у приготуванні сніданок можна доповнити свіжими фруктами, джемом, варенням, сметаною, медом або кленовим сиропом. Пробуйте!
- Яйце - 2 штуки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки(+ 3 ст. Ложки для смаження )
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Персиковий джем - 2 Ст. Ложки
- Персик - 2 штуки
- Ванільний екстракт - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Борошно - 250 грам
- Вода - 500 мілілітрів
1. Змішайте борошно, сіль, цукор, яйце, джем, ванільний екстракт, 2 столові ложки олії і воду.
2. Додайте в підготовлене тісто подрібнені персики.
3. Столовою ложкою налийте тісто на сковороду і обсмажте панкейкі на рослинному маслі по 2 хвилини з кожного боку.
4. Подавайте панкейкі гарячими!