Курка в кисло-солодкому соусі в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Страви азіатської кухні досить популярні останнім часом. Одне з них ми і приготуємо сьогодні? Цікаве поєднання начебто непоєднуваних смаків, а страва вийде смачним!
Смачна і ніжна курка в кисло-солодкому соусі - це блюдо чудово підійде і на обід, і для звичайного або романтичної вечері. Так і взагалі, якщо воно подобається вам і вашим близьким, то приготувати його можна на будь-яке свято і в будь-який день. У приготуванні нічого складного немає, пропорції інгредієнтів для соусу можна змінювати в залежності від вашого смаку. Замість яблук можна використовувати ананас, як свіжий, так і консервований. Я розповім вам, як приготувати курку в кисло-солодкому соусі в мультиварці. Обов'язково приготуйте це блюдо хоча б раз, щоб зрозуміти: ви прихильник традиційної кухні або екзотичної. Удачі вам!
- Курка - 500-600 грам
- Яблуко - 1 штука
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2 зубчики
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Сіль - 2-3 Щепоток
- Рослинна олія - 1, 5 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 3 Ст. Ложки







