Курка шматочками в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Соковита пікантна курочка на вечерю чи обід для всієї родини. Пропоную вашій увазі простий рецепт, як приготувати курку шматочками в мультиварці! Ніжна і ситна, вона сподобається всім без винятку!
Розповідаю, як приготувати курку шматочками в мультиварки. Нам знадобляться соус табаско, головка часнику і улюблені пікантні (і не тільки) спеції. Раджу взяти філе курки, а не ніжки або гомілки. Подавати готову страву можна зі свіжими овочами або будь-яким гарніром.
- Курка - 2 штуки (філе, грамів 400-500)
- Спеції - За смаком
- Часник - 5-6 зубчиків
- Соус - За смаком
- Цибуля - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Кефір - 200 мілілітрів
- Сир - 100 грам
Спершу підготуйте інгредієнти. Курку гарненько промийте під проточною водою і звільніть від усього зайвого, має залишитися філе в чистому вигляді.
Ріжемо філе на шматочки.
Солимо і перчимо.
Додаємо до м'яса видавлений через прес часник.
І соус табаско.
Потім додаємо дрібно порізану цибулю.
А також кефір. Перемішуємо гарненько. Помідор ріжемо кубиками і викладаємо зверху.
Твердий сир, натертий дрібно на тертці, перемішуємо з майонезом. Заправляємо блюдо сумішшю і відправляємо готуватися, поставивши режим «Гасіння» на годину в мультиварці.
Готову курку шматочками в мультиварці подаємо зі свіжими овочами. Смачного!