Курка (філе) в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути смачніше курочки з картоплею? Готувати їх можна по-різному, хто що любить. А в моїй родині віддають перевагу тушковані продукти, коли текстура дуже м'яка і соковита, як в цьому рецепті.
Просте блюдо підійде для сімейного обіду або вечері. Смак можна підкоригувати приправами, зробивши гостріше при необхідності. А для початку прочитайте про те, як приготувати курку (філе) в мультиварці. Чудо-прилад допоможе спростити і прискорити вашу роботу на кухні, і нагодувати всю сім'ю.
- Куряче філе - 500 грам
- Картопля - 500 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Приправа для підливи, упаковка - 1 штука
- Вода - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
Очищену картоплю крупно наріжте. Філе наріжте середніми кубиками.
Цибулю очистіть і дрібно наріжте.
У чашу мультиварки викладіть картоплю, цибуля і Kuric. Влийте воду з рослинним маслом і додайте сіль з приправою.
Картопля перемішайте з сіллю. Викладіть шматочки в мультиварку. Зверху розкладіть масло.
Поставте режим "пар" або "гасіння" з 30 хвилин. Блюдо готово! Смачного!