Курка, фарширована картоплею в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Як мені здається, це зовсім непоганий спосіб поєднати гарнір з м'ясом, приготувавши тим самим відмінний вечерю для всієї родини. Дуже смачна виходить курка, а як красиво виглядає - око не відірвати.
Не знаю, кому першому спала на думку ідея об'єднати гарнір з м'ясною складової, але ця задумка безумовно геніальна. Є багато рецептів і варіацій на цю тему, але я поділюся з вами своїм улюбленим рецептиком і розповім, як зробити курку, фаршировану картоплею в духовці. Це досить економічне блюдо і при цьому неймовірно смачне, така курочка для ситної вечері в колі сім'ї відмінно підійде. Пюре в ній просочується м'ясними соками і виходить просто чарівне, зі звичайним не йде ні в яке порівняння. Я більше ніколи не буду готувати ці два блюда окремо, адже якщо їх поєднати і зробити курку, фаршировану картоплею в духовці в домашніх умовах, все вийде набагато смачніше.
- Курка - 1, 5-1, 7 кілограма
- Картопля - 5-7 штук
- Часник - 4-5 зубчиків
- Сир вершковий - 2 Ст. Ложки
- Хрін - 0, 5 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
- Спеції - За смаком (перець чорний мелений, приправа для курки, трави сушені)
- Сіль - За смаком