Рецепт Курка, фарширована картоплею фото

Курка, фарширована картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Картопля, Курка, Майонез
Рецепти без шкоди
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Соуси, Фаршировані

Це чудове блюдо багато хто любить готувати на святковий стіл, вибираючи для цього кожен раз нову начинку. Наприклад, курку можна фарширувати грибами і овочами, а в нашому випадку - це картопля.

Фірязик курка, фарширована картоплею в домашніх умовах, - це приголомшливе блюдо, яке можна приготувати всього за кілька годин і на вашому святковому столі справжній ансамбль фарб! Таку курку можна фарширувати овочами, грибами і навіть гречаною кашею, а в цілому рецептів її приготування існує безліч.

  • Курка ціла - 1 штука
  • Картопля - 6 штук
  • Майонез - 150 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Сіль і приправи - За смаком
курка, фарширована картоплею - фото крок 1
1. Основа страви - це курка. Я зазвичай беру тушку середнього розміру і трохи овочів. Можна з цією стравою трохи поекспериментувати, як це зробила я.
курка, фарширована картоплею - фото крок 2
2. Відразу намазуємо курку майонезом, солимо і приправляємо за смаком. Поки маринується м'ясо, слід підготувати овочі. Картоплю треба нарізати будь-якої форми - як вам більше подобається. Я, наприклад, нарізаю його кільцями, а також кілька бульб кубиками (для фарширування).
курка, фарширована картоплею - фото крок 3
3. Цибуля змішуємо також з майонезом і відправляємо до нього картопля.
курка, фарширована картоплею - фото крок 4
4. Викладаємо на форму для випікання або деко "подушку" з картоплі, а зверху - курку.
курка, фарширована картоплею - фото крок 5
5. Але перед цим її слід нафарширувати картоплею з цибулею і майонезом, після чого зашити звичайними нитками або скріпити зубочистками.
курка, фарширована картоплею - фото крок 6
6. Відправляємо в розігріту до 190 градусів духовку на одну годину, після закінчення півгодини, вогонь слід зменшити і запікати курку до повного приготування. Подавати її можна на листі салату, а прикрашати краще зеленню і свіжими овочами.

Схожі рецепти