Рецепт Курка, фарширована картоплею фото

Курка, фарширована картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Картопля , Курка , Майонез
Рецепти без шкоди
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Соуси , Фаршировані
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Це чудове блюдо багато хто любить готувати на святковий стіл, вибираючи для цього кожен раз нову начинку. Наприклад, курку можна фарширувати грибами і овочами, а в нашому випадку - це картопля.

Опис приготування:

Фірязик курка, фарширована картоплею в домашніх умовах, - це приголомшливе блюдо, яке можна приготувати всього за кілька годин і на вашому святковому столі справжній ансамбль фарб! Таку курку можна фарширувати овочами, грибами і навіть гречаною кашею, а в цілому рецептів її приготування існує безліч.

  • Курка ціла - 1 штука
  • Картопля - 6 штук
  • Майонез - 150 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Сіль і приправи - За смаком
курка, фарширована картоплею - фото крок 1
1. Основа страви - це курка. Я зазвичай беру тушку середнього розміру і трохи овочів. Можна з цією стравою трохи поекспериментувати, як це зробила я.
курка, фарширована картоплею - фото крок 2
2. Відразу намазуємо курку майонезом, солимо і приправляємо за смаком. Поки маринується м'ясо, слід підготувати овочі. Картоплю треба нарізати будь-якої форми - як вам більше подобається. Я, наприклад, нарізаю його кільцями, а також кілька бульб кубиками (для фарширування).
курка, фарширована картоплею - фото крок 3
3. Цибуля змішуємо також з майонезом і відправляємо до нього картопля.
курка, фарширована картоплею - фото крок 4
4. Викладаємо на форму для випікання або деко"подушку" з картоплі, а зверху - курку.
курка, фарширована картоплею - фото крок 5
5. Але перед цим її слід нафарширувати картоплею з цибулею і майонезом, після чого зашити звичайними нитками або скріпити зубочистками.
курка, фарширована картоплею - фото крок 6
6. Відправляємо в розігріту до 190 градусів духовку на одну годину, після закінчення півгодини, вогонь слід зменшити і запікати курку до повного приготування. Подавати її можна на листі салату, а прикрашати краще зеленню і свіжими овочами.

Схожі рецепти