Курка фарширована фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас є вільний час і творчий потенціал, спробуйте приготувати курку фаршировану фаршем. Смачно, незвично і дуже ошатно.
Пані та панове, представляю вашій увазі цікавий рецепт арабської кухні - беріть на озброєння. Читайте, як приготувати курку фаршировану фаршем в домашніх умовах.
1. У невеликій тарілочці змішайте дрібно порубаний часник, 2 ст.Л. Оливкового масла і кетчуп. Цією сумішшю ми промажем готову курку.
2. Мал промийте і замочіть в холодній воді на півгодини. Після цього воду злийте.
3. У сковороді розігрійте 2 ст.Л. Оливкового масла і обсмажте фарш. Коли фарш буде майже готовий, додайте в сковороду рис, сіль, спеції і смажте протягом 1 хвилини, після чого залийте продукти склянкою води і тушкуйте під кришкою 7-10 хвилин. Відкрийте кришку, дайте воді випаруватися і зніміть сковороду з вогню.
4. Промийте курячу тушку і починайте фарширування. Спочатку нафаршіруйте шийку (отвір потрібно зашити або заколоти зубочисткою).
5. Потім на 3/4 нафаршіруйте черевце, отвір заколіть зубочисткою або зашейте. Ніжки зв'яжіть ниткою, крильця подколіте зубочисткою.
6.Тепер курку потрібно відварити. Для цього закип'ятіть 2 літра води з приправами для бульйону, закладіть курку і варіть 35-40 хвилин.
7. Після цього дістаємо курку з бульйону, змащуємо підготовленої сумішшю і ставимо в духовку на 15-20 хвилин - до появи хрусткої скоринки.
Тепер ви знаєте, як приготувати курку фаршировану фаршем. Смачного!
- Курка - 1200 грам
- Мал - 1 Склянка
- Фарш - 100 грам
- Сіль, спеції - - За смаком
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Цибуля - 1 штука
1. У невеликій тарілочці змішайте дрібно порубаний часник, 2 ст.Л. Оливкового масла і кетчуп. Цією сумішшю ми промажем готову курку.
2. Мал промийте і замочіть в холодній воді на півгодини. Після цього воду злийте.
3. У сковороді розігрійте 2 ст.Л. Оливкового масла і обсмажте фарш. Коли фарш буде майже готовий, додайте в сковороду рис, сіль, спеції і смажте протягом 1 хвилини, після чого залийте продукти склянкою води і тушкуйте під кришкою 7-10 хвилин. Відкрийте кришку, дайте воді випаруватися і зніміть сковороду з вогню.
4. Промийте курячу тушку і починайте фарширування. Спочатку нафаршіруйте шийку (отвір потрібно зашити або заколоти зубочисткою).
5. Потім на 3/4 нафаршіруйте черевце, отвір заколіть зубочисткою або зашейте. Ніжки зв'яжіть ниткою, крильця подколіте зубочисткою.
6.Тепер курку потрібно відварити. Для цього закип'ятіть 2 літра води з приправами для бульйону, закладіть курку і варіть 35-40 хвилин.
7. Після цього дістаємо курку з бульйону, змащуємо підготовленої сумішшю і ставимо в духовку на 15-20 хвилин - до появи хрусткої скоринки.
Тепер ви знаєте, як приготувати курку фаршировану фаршем. Смачного!