Рецепт Курка фарширована фаршем фото

Курка фарширована фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня
М'ясо, Птах, Курка, Фарш
Рецепти без шкоди
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Святковий обід
Гарячі страви, Фаршировані

Якщо у вас є вільний час і творчий потенціал, спробуйте приготувати курку фаршировану фаршем. Смачно, незвично і дуже ошатно.

Пані та панове, представляю вашій увазі цікавий рецепт арабської кухні - беріть на озброєння. Читайте, як приготувати курку фаршировану фаршем в домашніх умовах.

1. У невеликій тарілочці змішайте дрібно порубаний часник, 2 ст.Л. Оливкового масла і кетчуп. Цією сумішшю ми промажем готову курку.

2. Мал промийте і замочіть в холодній воді на півгодини. Після цього воду злийте.

3. У сковороді розігрійте 2 ст.Л. Оливкового масла і обсмажте фарш. Коли фарш буде майже готовий, додайте в сковороду рис, сіль, спеції і смажте протягом 1 хвилини, після чого залийте продукти склянкою води і тушкуйте під кришкою 7-10 хвилин. Відкрийте кришку, дайте воді випаруватися і зніміть сковороду з вогню.

4. Промийте курячу тушку і починайте фарширування. Спочатку нафаршіруйте шийку (отвір потрібно зашити або заколоти зубочисткою).

5. Потім на 3/4 нафаршіруйте черевце, отвір заколіть зубочисткою або зашейте. Ніжки зв'яжіть ниткою, крильця подколіте зубочисткою.

6.Тепер курку потрібно відварити. Для цього закип'ятіть 2 літра води з приправами для бульйону, закладіть курку і варіть 35-40 хвилин.

7. Після цього дістаємо курку з бульйону, змащуємо підготовленої сумішшю і ставимо в духовку на 15-20 хвилин - до появи хрусткої скоринки.

Тепер ви знаєте, як приготувати курку фаршировану фаршем. Смачного!


  • Курка - 1200 грам
  • Мал - 1 Склянка
  • Фарш - 100 грам
  • Сіль, спеції - - За смаком
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
  • Кетчуп - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Цибуля - 1 штука
Пані та панове, представляю вашій увазі цікавий рецепт арабської кухні - беріть на озброєння. Читайте, як приготувати курку фаршировану фаршем в домашніх умовах.

1. У невеликій тарілочці змішайте дрібно порубаний часник, 2 ст.Л. Оливкового масла і кетчуп. Цією сумішшю ми промажем готову курку.

2. Мал промийте і замочіть в холодній воді на півгодини. Після цього воду злийте.

3. У сковороді розігрійте 2 ст.Л. Оливкового масла і обсмажте фарш. Коли фарш буде майже готовий, додайте в сковороду рис, сіль, спеції і смажте протягом 1 хвилини, після чого залийте продукти склянкою води і тушкуйте під кришкою 7-10 хвилин. Відкрийте кришку, дайте воді випаруватися і зніміть сковороду з вогню.

4. Промийте курячу тушку і починайте фарширування. Спочатку нафаршіруйте шийку (отвір потрібно зашити або заколоти зубочисткою).

5. Потім на 3/4 нафаршіруйте черевце, отвір заколіть зубочисткою або зашейте. Ніжки зв'яжіть ниткою, крильця подколіте зубочисткою.

6.Тепер курку потрібно відварити. Для цього закип'ятіть 2 літра води з приправами для бульйону, закладіть курку і варіть 35-40 хвилин.

7. Після цього дістаємо курку з бульйону, змащуємо підготовленої сумішшю і ставимо в духовку на 15-20 хвилин - до появи хрусткої скоринки.

Тепер ви знаєте, як приготувати курку фаршировану фаршем. Смачного!

Схожі рецепти