Куряча шкіра, фарширована курячим фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Хочете здивувати близьких і гостей оригінальним гарячою стравою? Тоді візьміть на замітку цей дивовижний рецепт приготування курячої шкіри, фаршированої курячим фаршем.
Не можна сказати, що куряча шкіра, фарширована курячим фаршем в домашніх умовах, - це просте блюдо, проте все набагато простіше, ніж може здатися на перший погляд. Трохи терпіння і зусиль подарують вам неймовірно апетитне блюдо, яке викличе справжній захват.
- Курка - 1.8-2 кілограма
- Морква - 2-3 штук
- Цибулина - 4 штуки
- Спеції для бульйону - За смаком (лавровий лист, гвоздика, запашний перець і т.Д.)
- Хліб - 3-5 скибочок(+ молоко або вода для розмочування )
- Часник - 2-5 зубчиків
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 2 штуки
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
- Базилік - 1 За смаком
- Мускатний горіх - 1 За смаком
1. Безумовно, найнеобхіднішим в приготуванні цієї страви, є красива курочка. Її потрібно вимити як слід і злегка обсушити.
2. Процес, можливо, не найлегший, однак потрібно акуратно вирізати м'ясо та кістки, залишивши шкіру. Насамперед надрізати ніжки, потім акуратно відтягувати шкіри і вирізати м'ясо.
3. В кінцевому рахунку потрібно вивернути шкіру, повністю звільнивши її, як показано на фото. Якщо ви знаєте більш зручний варіант, як зробити курячу шкіру, фаршировану курячим фаршем, можете скористатися ним.
4. Далі шкіру потрібно залатати, щоб можна було укласти начинку.
5. Паралельно з цим процесом поставити варитися бульйон. У каструлю викласти кістки, звільнивши їх від м'яса, додати очищені овочі за смаком і спеції. На повільному вогні проварити близько години.
6. Очистити 3-4 цибулини.
7. Розігріти на сковороді трохи рослинного масла. Викласти туди подрібнену цибулю і обсмажити до золотистого кольору. Часник можна теж нарізати або додати на сковороду цілком, просто для аромату.
8. Скибочки хліба залити молоком або водою, щоб вони трохи розмокнули.
9. Відокремлене м'ясо пропустити через м'ясорубку. Яйця розділити на білки і жовтки. У фарш додати за смаком сіль, перець, улюблені спеції, жовтки.
10. Білки збити з дрібкою солі в піну і додати в фарш. Викласти туди ж обсмажену цибулю. Як випливає все перемішати.
11. Перекласти акуратно фарш в шкіру. В рецепт приготування курячої шкіри, фаршированої курячим фаршем можна додати сюрприз - шматочки овочів або відварені яйця, наприклад.
12. Коли шкіра щільно заповнена, зашити всі отвори.
13. Процідити бульйон і опустити в нього курочку. Варити на повільному вогні близько 45 хвилин.
14. Щоб куряча шкіра, фарширована курячим фаршем в домашніх умовах була більш апетитною, перекласти її на деко і відправити в розігріту духовку хвилин на 15-20, щоб скоринка підрум'янилася.
15. Готову страву подавати до столу з улюбленим гарніром або соусом. Потім акуратно нарізати порційними шматочками і можна пробувати.