Фарширована куряча шкіра
(покроковий рецепт з фото)
У мене після приготування курочки залишилася ціла куряча шкіра з одного тушки. Дуже шкода було викидати її, тому вирішив вам розповісти, як приготувати фаршировану курячу шкіру.
Подібних рецептів дуже багато. В основному шкіру використовують для приготування домашньої ковбаси або домашнього рулету. Нафарширувати шкіру можна фаршем: курячим, свинячим, яловичим. А також можна використовувати овочі, крупи. Можна зберегти форму курочки, вийде "фальшива курка" або зробити у формі рулету, пирога.
- Куряча шкіра - 1 штука
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Вершкове масло - 120 грам
- Борошно - 5 Ст. Ложок
- Сіль, перець - За смаком
- Лавровий лист - 2 штуки
1. Курячу шкіру (трохи порвана) зшийте звичайними натуральними нитками, щоб ніде не залишилося щілин, залиште тільки невеликий отвір для її наповнення.
2. Очистіть 1 цибулину і наріжте її невеликими кубиками.
3. Змішайте з цибулею нарізане шматочками вершкове масло, борошно, сіль і мелений перець.
4. Розімніть всі інгредієнти виделкою, щоб у вас вийшла однорідна маса.
5. Викладіть начинку в курячу шкіру.
6. Тими ж нитками зашейте залишився кишенька.
7. Акуратно вручну розподіліть начинку рівномірно по всій шкірі.
8. Викладіть шкіру в каструлю, залийте водою, посоліть і додайте лавровий лист. Надішліть каструлю на вогонь і варіть 40 хвилин.
9. Очистіть і наріжте невеликими шматочками цибулю, моркву натріть на середній терці.
10. Перекладіть фаршировану шкіру в сковороду, додайте до неї цибулю з морквою, перемішайте акуратно і готуйте 20 хвилин на слабкому вогні під закритою кришкою.
11. Перекладіть блюдо зі сковороди на обробну дошку.
12. Готову страву подавайте не відразу, залиште його ненадовго.