Рецепт Фарширована куряча шкіра фото

Фарширована куряча шкіра
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Молочні продукти, Птах, Курка, Морква, Вершкове масло, Цибуля
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви з начинкою

У мене після приготування курочки залишилася ціла куряча шкіра з одного тушки. Дуже шкода було викидати її, тому вирішив вам розповісти, як приготувати фаршировану курячу шкіру.

Подібних рецептів дуже багато. В основному шкіру використовують для приготування домашньої ковбаси або домашнього рулету. Нафарширувати шкіру можна фаршем: курячим, свинячим, яловичим. А також можна використовувати овочі, крупи. Можна зберегти форму курочки, вийде "фальшива курка" або зробити у формі рулету, пирога.

  • Куряча шкіра - 1 штука
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Вершкове масло - 120 грам
  • Борошно - 5 Ст. Ложок
  • Сіль, перець - За смаком
  • Лавровий лист - 2 штуки
фарширована куряча шкіра - фото крок 1
1. Курячу шкіру (трохи порвана) зшийте звичайними натуральними нитками, щоб ніде не залишилося щілин, залиште тільки невеликий отвір для її наповнення.
фарширована куряча шкіра - фото крок 2
2. Очистіть 1 цибулину і наріжте її невеликими кубиками.
фарширована куряча шкіра - фото крок 3
3. Змішайте з цибулею нарізане шматочками вершкове масло, борошно, сіль і мелений перець.
фарширована куряча шкіра - фото крок 4
4. Розімніть всі інгредієнти виделкою, щоб у вас вийшла однорідна маса.
фарширована куряча шкіра - фото крок 5
5. Викладіть начинку в курячу шкіру.
фарширована куряча шкіра - фото крок 6
6. Тими ж нитками зашейте залишився кишенька.
фарширована куряча шкіра - фото крок 7
7. Акуратно вручну розподіліть начинку рівномірно по всій шкірі.
фарширована куряча шкіра - фото крок 8
8. Викладіть шкіру в каструлю, залийте водою, посоліть і додайте лавровий лист. Надішліть каструлю на вогонь і варіть 40 хвилин.
фарширована куряча шкіра - фото крок 9
9. Очистіть і наріжте невеликими шматочками цибулю, моркву натріть на середній терці.
фарширована куряча шкіра - фото крок 10
10. Перекладіть фаршировану шкіру в сковороду, додайте до неї цибулю з морквою, перемішайте акуратно і готуйте 20 хвилин на слабкому вогні під закритою кришкою.
фарширована куряча шкіра - фото крок 11
11. Перекладіть блюдо зі сковороди на обробну дошку.
фарширована куряча шкіра - фото крок 12
12. Готову страву подавайте не відразу, залиште його ненадовго.

Схожі рецепти