Фарширована картопля з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Картопля присутній в нашому раціоні практично кожен день. Щоб урізноманітнити своє меню, вам варто дізнатися, як приготувати фаршировану картоплю з фаршем. Дуже апетитне гаряче блюдо!
Фарширований картопля - одне з найсмачніших, красивих і ситних страв з картоплі. Воно буде актуальним і для святкового столу, і для повсякденного вжитку. Крім м'ясної начинки для фарширування картоплі ви можете використовувати грибну, овочеву, яка більше до душі. Але з будь-якою начинкою фарширований картопля буде дуже ароматним і ситним.
- Картопля - 6 штук (молодий, середнього розміру)
- Фарш - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Крем - 300 грам
- Томатна паста - 1 Ст. Ложок
- Олія соняшникова - 1 Ст. Ложок
- Перець - За смаком
- Сіль - За смаком
1
Ретельно вимитий картопля розріжте навпіл і видаліть серцевину. Потім помістіть отримані човники в підсолену воду.
2
Почистіть цибулю і дрібно його нарізати. Обсмажте його на рослинному масло до появи золотистого кольору.
3
З'єднайте підсмажену цибулю з фаршем. Додайте сіль, перець і ретельно перемішайте. Обсмажте ще хвилини 4.
4
Нафаршіруйте кожну картопляну човник отриманою сумішшю і викладайте на деко, змащений маслом.
5
Змішайте томатну пасту і сметану, сіль і poperčite. Цим соусом залийте картоплю на деку.
6
Помістіть деко в духовку і випікайте протягом 20 хвилин при температурі 200 градусів. Картопля повинна стати м'якою. Для 5 хвилин до готовності за бажанням присипте блюдо тертим сиром і відправте допекти.
Смачного!
Смачного!