Фарширована картопля в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Смачне і ситне блюдо для всієї родини з простих інгредієнтів, але при цьому вельми оригінальне. Відмінний варіант гарячого для невеликого сімейного свята! Запрошую до столу!
Крім зазначених інгредієнтів можете додати до картоплі або в фарш - болгарський перець, ароматні трави і зелень. Любителі гострого можуть додати трохи перчика в фарш. Розповідаю, як приготувати фарширований картопля в мультиварці.
- Картопля - 10-12 штук (середнього розміру)
- Фарш - 200 грам (свинячий, яловичий або курячий)
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Уроп - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Вода - 0, 5 склянки
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Фрукти і чиста Допомога.
Цибулю і часник дрібно порубати, додайте в фарш. Перемішайте і посоліть за смаком.
Картопля трохи подрежьте з одного краю, щоб він був стійкий. Зробіть поглиблення для фаршу за допомогою зворотного боку чайної ложки або ножем.
Викладіть картоплю в чашу мультиварки. Трохи підсолити.
Наповніть картопля фаршем.
На сковороді в рослинному маслі обсмажте терту моркву, потім додайте томатний соус і посічену зелень, обсмажте помішуючи 1 хвилину. Потім влийте воду, тушкуйте ще 1-2 хвилини і залийте піджаркою картопля. Мультиварку включите на режим "суп" або "випічка" з 35-40 хвилин.
Смачного!