Картопля фарширована в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Ви любите дивувати рідних і гостей нестандартними підходами до звичайних страв? Тоді поспішаю запропонувати вам на замітку цей досить простий, але дуже цікавий рецепт картопельки. Запам'ятовуйте!
Перед вами класна ідея, як приготувати фарширований картопля в духовці. Подавати до столу таку картоплю можна з зеленню або соусом до смаку. Якщо у вашій кулінарній скарбничці ще немає нічого схожого, то дуже рекомендую!
- Картопля - 4 штуки
- Вершкове масло - 30 грам
- Сир - 80 грам
- Натуральний йогурт - 3 Ст. Ложки
- Бекон - 3 скибочки
- Сіль, перець, зелень - За смаком
1. Картопля вимийте, обсушити і окремо загорніть у фольгу. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку і запікайте хвилин 50-55 до м'якості (готовність можна перевірити зубочисткою).
2. Акуратно розгорніть фольгу, остудіть картопля. Гострим ножем зробіть ось такі отвори. Ложкою вийміть серцевину картоплі, не пошкодивши шкірку.
3. М'якоть картоплі з'єднайте з розтопленим маслом, половиною сиру, сіллю і перцем за смаком. Все ретельно перемішайте.
4. Помістіть начинку назад в картоплю, додайте смажений бекон, посипте зверху сиром і запікайте до рум'яної, хвилин 15.