Курча в фользі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо збираєтеся побалувати гостей за святковим столом, спробуйте зробити курчати в фользі в духовці в домашніх умовах. Готується курка у власному соку, разом з приправами.
Спробуйте приготувати курочку за цим рецептом і найголовніше - використовуйте прованські трави. Саме прянощі додадуть їй надзвичайний аромат, не порівнянний ні з чим. Такого курчати можна поставити на святковий стіл і здивувати смакові рецептори навіть самих виборчих гурманів.
- Курка - 1 штука
- Сіль, приправи - За смаком
1. Готується така курочка і швидко і максимально просто. Запасіться прованськими травами і фольгою - це важливий момент.
2. Солимо і натираємо тушку курчати приправами. Найкраще використовувати прованські трави - вони ідеально доповнюють смак курки і надають їй надзвичайний аромат.
3. Загортаємо тушку в фольгу і відправляємо в духовку на одну годину. Температура повинні бути 180 градусів.
4. Для 10-15 хвилин до готовності розгорніть фольгу і дайте курці постояти ще в духовці, щоб утворилася рум'яна хрустка скоринка.
5. Поки запікається курча в фользі в духовці в домашніх умовах, був час зробити гарнір або просто нарізати свіжі овочі.