Курча по-Берлін
(покроковий рецепт з фото)
Для справжніх любителів простих і неймовірно смачних страв з м'яса птиці я пропоную сьогодні чудовий рецепт курки, яку ми згасимо в гірчичному соусі по чудовому берлінському рецептом.
Опис приготування:
Якщо ми говоримо про німецьку кухню, то найчастіше в ній використовується в якості м'яса свинина, але цей класичний рецепт курки по-берлінськи є дуже цікавим винятком. По перше, тому що тут ми будемо мати справу з куркою, а по-друге, так як смак цієї страви досить м'який і ніжний на відміну від досить жирної традиційної їжі Німеччини. Загалом, це чудовий варіант для тих, хто хоче приготувати щось незвичайне, але при цьому не сильно відходити від звичної для нас їжі, але ж курку ми використовуємо найчастіше. А ви тільки уявіть, як будуть здивовані ваші рідні, коли замість звичайної вечері у вас на столі з'явиться ось така смакота приготована своїми руками - всі будуть в повному захваті. Вам залишається тільки вибрати гарнір до смаку, і можна приступати до справи, а рецепт курки по-берлінськи з фото допоможе вам зробити все швидко і неймовірно смачно.
- Курка - 1 штука
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Бульйон курячий - 1 Склянка (в соус)
- Вершки 30% - 3/4 склянки (в соус)
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка (в соус)
- Гірчичний - 1 Чайна ложка (в соус)
- Борошно - 1 Чайна ложка (в соус)
- Цукор - 1 щіпка (в соус)
- Жовток - 2 штуки (в соус)
- Оцет - 1 Чайна ложка (в соус)
- Сіль - - За смаком