Рецепт Кунжутні кульки фото

Кунжутні кульки
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Тісто, Насіння, Кунжут
Пісні страви
Для дітей, Фуршет
Випічка, Печиво

Ділюся класичним рецептом кунжутного кульок. Це відмінний вид печива, який мої домочадці просто обожнюють! За рахунок додавання рисової муки кульки виходять легкими, тануть у роті!

Цей простий рецепт кунжутного кульок вам обов'язково сподобається! Вони дуже легкі, і з'їдаються дочиста! Самі по собі вони не дуже солодкі, тому я їх подаю на шпажках з варенням або згущеним молоком. Всі будуть задоволені: вони, хто не фанати солодкого, їдять таке печиво без добавок, а ласуни поливають його солодкими соусами.

  • Борошно рисове - 150 грам
  • Борошно пшеничне - 50 грам
  • Цукор - 55 грам (якщо любите солодку випічку, додайте більше цукру)
  • Вода - 0, 5 склянки
  • Пекарський порошок - 1, 5 чайних ложки
  • Кунжут - 0.5 склянки (для присипки, може знадобиться як більше, так і менше кунжуту)
кунжутні кульки - фото крок 1
1. Змішаємо все сухі інгредієнти, крім кунжуту. Потім вливаємо воду, перемішуємо. Має вийти липке і липнуче до рук тісто середньої густини. Якщо вийшло занадто туге тісто, додайте більше води або молока. Ліпимо вологими руками кульки, і щедро обвалюють кожен кульку в кунжуті.
кунжутні кульки - фото крок 2
2. Щоб кунжут краще тримався, а кульки в процесі запікання не розвалилися, рекомендую потримати їх в морозилці 10 хвилин.
кунжутні кульки - фото крок 3
3. А потім випікаємо в добре розігрітій духовці, поки верхівки печива не зарум'яниться. У мене на це пішло 15 хвилин!

Схожі рецепти