Баклажани кульки
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви шукаєте недорогий, цікавий рецепт гарячого з овочів, ви потрапили на потрібну сторінку Я хочу вас навчити готувати баклажани кульки, запечені в духовці. Смачно і апетитно!
Це такий собі альтернативний варіант м'ясних кульок, де замість фаршу використовуються баклажани. Після запікання їх можна доповнити томатним соусом, марінара підійде ідеально. Блюдо цілком собі самостійне, так що його можна подавати на обід або вечерю і дорослим, і дітям. У скарбничку однозначно варто додати!
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Часник - 6 зубчиків
- Баклажан - 600 грам
- Сир - 200 грам
- Яйце - 4 штуки
- Панірувальні сухарі - 1 Склянка
- Сіль, перець, зелень - За смаком
- Соус томатний - 2 склянки (по бажанню)
1. Вимийте, обсушити і наріжте невеликими кубиками баклажани. На сковороді з маслом обсмажте хвилинку часник, додайте баклажани. На середньому вогні обсмажте хвилин 20, помішуючи періодично.
2. Подрібніть в чаші блендера баклажани, попередньо остудивши їх.
3. Vbeyte яйця, додайте тертий сир, сіль, перець, подрібнену зелень і панірувальні сухарі. Ретельно перемішайте всі до однорідності.
4. Сформуйте невеликі кульки, викладіть їх на деко і запікайте хвилин 25 при температурі 180 градусів.
5. Після можна викладіть в томатний соус і згасити ще хвилин 5 перед подачею. Смачного!