Рецепт Баклажани кульки фото

Баклажани кульки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Баклажан
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 20-24
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви шукаєте недорогий, цікавий рецепт гарячого з овочів, ви потрапили на потрібну сторінку Я хочу вас навчити готувати баклажани кульки, запечені в духовці. Смачно і апетитно!

Опис приготування:

Це такий собі альтернативний варіант м'ясних кульок, де замість фаршу використовуються баклажани. Після запікання їх можна доповнити томатним соусом, марінара підійде ідеально. Блюдо цілком собі самостійне, так що його можна подавати на обід або вечерю і дорослим, і дітям. У скарбничку однозначно варто додати!

  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 6 зубчиків
  • Баклажан - 600 грам
  • Сир - 200 грам
  • Яйце - 4 штуки
  • Панірувальні сухарі - 1 Склянка
  • Сіль, перець, зелень - За смаком
  • Соус томатний - 2 склянки (по бажанню)
баклажани кульки - фото крок 1
1. Вимийте, обсушити і наріжте невеликими кубиками баклажани. На сковороді з маслом обсмажте хвилинку часник, додайте баклажани. На середньому вогні обсмажте хвилин 20, помішуючи періодично.
баклажани кульки - фото крок 2
2. Подрібніть в чаші блендера баклажани, попередньо остудивши їх.
баклажани кульки - фото крок 3
3. Vbeyte яйця, додайте тертий сир, сіль, перець, подрібнену зелень і панірувальні сухарі. Ретельно перемішайте всі до однорідності.
баклажани кульки - фото крок 4
4. Сформуйте невеликі кульки, викладіть їх на деко і запікайте хвилин 25 при температурі 180 градусів.
баклажани кульки - фото крок 5
5. Після можна викладіть в томатний соус і згасити ще хвилин 5 перед подачею. Смачного!

Схожі рецепти