Рецепт Кролик в кефірі фото

Кролик в кефірі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Молочні продукти, Кролик, Кефір
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження
Гарячі страви

Якщо ви не знаєте, чим нагодувати сім'ю на обід або вечерю, то рекомендую звернути увагу на цей досить простий варіант, як приготувати кролика в кефірі і ароматних спеціях. Ніжне і соковите м'ясо.

Цей рецепт гарний тим, що маринад виходить шалено ароматним і пікантним, що надає кролику неповторні смак. Кефір чудово підходить, так як з ним м'ясо виходить дуже ніжним і соковитим. Замаринувати кролика можна не тільки на 1-1.5 години до приготування, але і на ніч, щоб він краще просочився.

  • Кролик - 1.5-2 кілограма
  • Кефір - 1.5 склянки
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком (імбир, каррі, цедра апельсина, перець)
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2-4 зубчиків
  • Цибулина - 1 штука
кролик в кефірі - фото крок 1
1. Насамперед підготуйте всі необхідні інгредієнти, які вам будуть потрібні. Кролика вимийте, обсушити, наріжте порційними шматочками, якщо він у вас цілком.
кролик в кефірі - фото крок 2
2. Тепер можна зайнятися маринадом. У глибокій мисці з'єднайте кефір і каррі.
кролик в кефірі - фото крок 3
3. Додайте сушений імбир, він додасть маринаду особливу пікантність.
кролик в кефірі - фото крок 4
4. Додайте для більш цікавого аромату цедру апельсина і пропущений через прес часник. Посоліть і поперчіть за смаком. Перемішайте все до однорідності.
кролик в кефірі - фото крок 5
5. Викладіть кролика у жароміцних форму і залийте маринадом. Очистіть і наріжте тонко цибулину. Додайте зверху. Залиште маринуватися на пару годин. Після відправте в розігріту до 200 градусів духовку і запікайте 1.5 годин до rumyanosti.

Схожі рецепти