Кролик в кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не знаєте, чим нагодувати сім'ю на обід або вечерю, то рекомендую звернути увагу на цей досить простий варіант, як приготувати кролика в кефірі і ароматних спеціях. Ніжне і соковите м'ясо.
Цей рецепт гарний тим, що маринад виходить шалено ароматним і пікантним, що надає кролику неповторні смак. Кефір чудово підходить, так як з ним м'ясо виходить дуже ніжним і соковитим. Замаринувати кролика можна не тільки на 1-1.5 години до приготування, але і на ніч, щоб він краще просочився.
- Кролик - 1.5-2 кілограма
- Кефір - 1.5 склянки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком (імбир, каррі, цедра апельсина, перець)
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2-4 зубчиків
- Цибулина - 1 штука
1. Насамперед підготуйте всі необхідні інгредієнти, які вам будуть потрібні. Кролика вимийте, обсушити, наріжте порційними шматочками, якщо він у вас цілком.
2. Тепер можна зайнятися маринадом. У глибокій мисці з'єднайте кефір і каррі.
3. Додайте сушений імбир, він додасть маринаду особливу пікантність.
4. Додайте для більш цікавого аромату цедру апельсина і пропущений через прес часник. Посоліть і поперчіть за смаком. Перемішайте все до однорідності.
5. Викладіть кролика у жароміцних форму і залийте маринадом. Очистіть і наріжте тонко цибулину. Додайте зверху. Залиште маринуватися на пару годин. Після відправте в розігріту до 200 градусів духовку і запікайте 1.5 годин до rumyanosti.