Креветки з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Для всіх любителів морепродуктів цей рецепт буде подарунком. Креветки - це джерело корисних властивостей. А в поєднанні з грибами таке блюдо рекомендували б все дієтологи. Загалом, просто приготуйте
Якщо ви будете знати, як приготувати креветки з грибами, то у вас завжди буде можливість здивувати своїх близьких. Блюдо готується просто, а користі від нього неймовірно багато. І гриби, і креветки мають унікальні властивості, тому хоча б іноді, але вживати їх необхідно. А ще вони, звичайно ж, смачні!
- Креветки - 350 грам
- Гриби - 1/2 склянки (можна вибрати будь-які)
- Часник - 2 зубчики
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Імбирний корінь - 1 часточка
- Кунжутну олію - 1 Ст. Ложка
- Масло волоського горіха - 1 Ст. Ложка
- Каноловое масло - 1 Ст. Ложка
- Сушений перець і зелень - 1 пучок
Разморозьте, промийте і просушіть креветки.
Дрібно наріжте часник, натріть імбир на дрібній тертці, наріжте гриби.
Влийте на сковороду каноловое масло, додайте часник і імбир. Обсмажуйте на повільному вогні близько 20 хвилин, помішуючи.
Додаємо печериці, обсмажуємо їх до рум'яної скоринки. Відкладаємо в сковороду креветки, зелень і перець. Вливаємо соєвий соус. Далі - волоські і кунжутне масло.
Страві потрібно згасити 3-5 хв. На середньому вогні. Можна прикрасити його свіжою зеленню.