Рецепт Креветки в сметанному соусі фото

Креветки в сметанному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Для цієї страви вам знадобляться вже готові відварні креветки або ж сирі в панцирі. Їх слід загасити в сметані, тоді вони вийдуть дуже ніжними і смачними. Сметанним соусом можна полити гарнір.

Опис приготування:

У цій страві головне не"перетримати" креветки. Інакше морепродукти стануть дуже жорсткими. Сметану краще використовувати не дуже кислу. Щоб згустити соус, можна додати трохи крохмалю або ж муки. Про те, як приготувати креветки в сметанному соусі, ви можете прочитати прямо зараз.

  • Креветки - 500 грам
  • Крем - 250 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Петрушка - 1/4 пучка
  • Сіль, перець - За смаком
1
Креветки дістаньте з морозильної камери, дайте їм постояти при кімнатній температурі, щоб вони відтанули. Для цього рецепта краще використовувати великі тигрові або королівські креветки.
2
Якщо креветки в панцирі, очистіть їх. Поставте на плиту сковорідку і розігрійте її. Покладіть в неї шматок вершкового масла і"розпустіть" його.
3
Викладіть в сковороду креветки, злегка обсмажте їх на вершковому маслі. Потім залийте їх сметаною і тушкуйте десять хвилин під закритою кришкою на повільному вогні.
4
В кінці приготування додайте рубану петрушку, сіль і перець. Перемішайте і подавайте креветки до столу.

Схожі рецепти