Рецепт Креветки смажені фото

Креветки смажені
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти , Часник
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На швидку руку , Фуршет
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.

Найпопулярніший вид морепродуктів - це креветки. Багато хто любить їх з холодним пивом, особливо на морі, їх подають на фуршетах і святах. Розповім, як приготувати креветки смажені.

Опис приготування:

Можна використовувати великі чи маленькі креветки. Їх можна подавати з будь-яким гарніром, використовувати для салату, закусок або їсти самостійно. Морепродукти добре поєднуються з часником, зеленню, фруктами і овочами. Їх можна подавати відразу після приготування.

  • Креветки - 20 штук
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Соняшникова олія - 1 Чайна ложка
  • Сіль морська - За смаком
  • Часник - 2 зубчики
  • Лимон - 1 штука
1
Викладіть креветки в друшляк, за допомогою гострого ножа дістаньте кишку, але залиште оболонку, вусики.
2
Гарненько промийте креветки під проточною водою, потім викладіть на паперовий рушник.
3
У сковороду додайте вершкове масло і рослинна, гарненько розігрійте і викладіть креветки.
4
Посоліть їх і додайте подрібнений часник, гарненько перемішайте і обсмажуйте 3-4 хвилини.
5
В самому кінці полийте креветки соком половинки лимона і відразу подавайте до столу з шматочками лимона.

Схожі рецепти