Креветки під соусом
(покроковий рецепт з фото)
Дуже простий варіант, як приготувати креветки під соусом зі сметани і зелені. Його варто взяти на замітку любителям легких страв і морепродуктів. Смачно, апетитно і досить швидко.
Відварені морепродукти, безумовно, дуже смачні, але часом хочеться урізноманітнити традиційні варіанти страв. У таких випадках можна звернути увагу на цей рецепт, як приготувати креветки під соусом. Вони виходять м'які й ароматні - даний смакота.
- Креветки - 500 грам
- Свіжа зелень - 1 пучок
- Крем - 300 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Паприка - 1 щіпка
1. Ось такий набір необхідних інгредієнтів для приготування креветок під соусом.
2. Заморожені креветки обшпарити окропом і викласти в друшляк. Додати дрібку солі, перець і паприка.
3. Перемішати їх як слід і залишити поки в стороні.
4. Розтопити на сковороді або в сотейнику вершкове масло.
5. Додати в розтоплене масло жирну сметану.
6. Акуратно перемішати і довести до бульбашок.
7. Вимити, злегка просушити і подрібнити свіжу зелень. Викласти в сковороду. Доповнити цей простий рецепт креветок під соусом можна в холодну пору і сушеної зеленню. Всипати дрібку солі і перцю при бажанні.
8. Викласти в сковороду креветки. Як слід перемішати, щоб вони всі виявилися в соусі.
9. Прибрати вогонь до мінімуму і тушкувати 8-15 хвилин, в залежності від розміру креветок. Коли креветки під соусом в домашніх умовах готові, зняти сковороду з вогню і відразу подавати до столу.