Рецепт Креветки під соусом фото

Креветки під соусом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 г. 0 хв.

Дуже простий варіант, як приготувати креветки під соусом зі сметани і зелені. Його варто взяти на замітку любителям легких страв і морепродуктів. Смачно, апетитно і досить швидко.

Опис приготування:

Відварені морепродукти, безумовно, дуже смачні, але часом хочеться урізноманітнити традиційні варіанти страв. У таких випадках можна звернути увагу на цей рецепт, як приготувати креветки під соусом. Вони виходять м'які й ароматні - даний смакота.

  • Креветки - 500 грам
  • Свіжа зелень - 1 пучок
  • Крем - 300 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Паприка - 1 щіпка
креветки під соусом - фото крок 1
1. Ось такий набір необхідних інгредієнтів для приготування креветок під соусом.
креветки під соусом - фото крок 2
2. Заморожені креветки обшпарити окропом і викласти в друшляк. Додати дрібку солі, перець і паприка.
креветки під соусом - фото крок 3
3. Перемішати їх як слід і залишити поки в стороні.
креветки під соусом - фото крок 4
4. Розтопити на сковороді або в сотейнику вершкове масло.
креветки під соусом - фото крок 5
5. Додати в розтоплене масло жирну сметану.
креветки під соусом - фото крок 6
6. Акуратно перемішати і довести до бульбашок.
креветки під соусом - фото крок 7
7. Вимити, злегка просушити і подрібнити свіжу зелень. Викласти в сковороду. Доповнити цей простий рецепт креветок під соусом можна в холодну пору і сушеної зеленню. Всипати дрібку солі і перцю при бажанні.
креветки під соусом - фото крок 8
8. Викласти в сковороду креветки. Як слід перемішати, щоб вони всі виявилися в соусі.
креветки під соусом - фото крок 9
9. Прибрати вогонь до мінімуму і тушкувати 8-15 хвилин, в залежності від розміру креветок. Коли креветки під соусом в домашніх умовах готові, зняти сковороду з вогню і відразу подавати до столу.

Схожі рецепти