Крем з пудингу для торта
(покроковий рецепт з фото)
Цей крем перетворить вашу випічку в неймовірно смачні, ніжні і красиві торти. Змащений кремом корж можна прикрашати як захочеться, проявіть фантазію.
Ніжний крем для торта можна приготувати з пудингу. Для цього розчиніть вміст пакетика ванільного пудингу в 50 мл. Молока, змішайте з киплячим солодким молоком і доведіть до кипіння. Додайте розчинений в молоці желатин і залиште остигати. Потім додайте збиті вершки. Змішайте і використовуйте за призначенням. Смачного!
- Цукор - 60 грам
- Желатин - 7 грам
- Молоко - 430 мілілітрів
- Вершки - 200 мілілітрів
- Пакет ванільного пудингу - 1 штука
Замочіть желатин в 50 мл. Молока. Ще в 50 мл. Розчиніть вміст пакетика пудингу. В решту молока додайте цукор і доведіть до кипіння.
Потім влийте кипляче молоко в розчинений пудинг, змішайте і знову доведіть до кипіння. Желатин з молоком розігрійте, помішуючи, до повного розчинення желатину і також додайте в пудинг. Поставте каструлю з пудингом в холодну воду для охолодження. Періодично помішуйте.
Збийте холодні вершки за допомогою міксера.
І втрутився їх в Пудингову крем.
Готовий крем викладіть на остиглий торт, відправте в холодильник на 2 годину, а потім прикрасьте.