Рецепт Vegetarianskiy пудингу фото

Vegetarianskiy пудингу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Шоколад
Вегетаріанське харчування
Для дітей , На святковий стіл
Десерти , Пудинг
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Часто вегетаріанці стикаються з проблемою, що в багато десерти додаються яйця. Я розкрию вам рецепт вегетаріанського пудингу. Тільки тофу, шоколад і ваш гарний настрій!

Опис приготування:

Веганські збиті вершки можуть так само називатися рослинними збитими вершками. Вони продаються в багатьох магазинах. Подивіться. Вегетаріанський пудинг краще зробити за дві-три години до часу десерту. Так як йому необхідно настоятися в холодильнику мінімум дві години. Якщо ви не знайдете відповідний вершків, не хвилюйтесь. Скористайтеся кокосової або горіховою стружкою. Смачний і поживний вегетаріанський пудинг полюбиться вам з першої ложки!

  • М'який Тофу - 1 Склянка
  • Оливкова олія - 50 мілілітрів
  • Порошок какао - 4 Ст. Ложки
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Ванільний екстракт - 1, 5 чайних ложки (або ванілін.)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Шоколадна стружка - За смаком
  • Веганські збиті вершки - За смаком
Vegetarianskiy пудингу - фото крок 1
Змішайте всі інгредієнти, крім шоколадної стружки і веганських збитих вершків в блендері.
Vegetarianskiy пудингу - фото крок 2
У вас вийде густий шоколадний крем.
Vegetarianskiy пудингу - фото крок 3
Розлийте вегетаріанський пудинг по формах.
Vegetarianskiy пудингу - фото крок 4
Залиште в холодильнику мінімум на дві години.
Vegetarianskiy пудингу - фото крок 5
Додайте веганських збитих вершків і прикрасьте шоколадною стружкою. Приємного чаювання!

Схожі рецепти