Vegetarianskiy пудингу
(покроковий рецепт з фото)
Часто вегетаріанці стикаються з проблемою, що в багато десерти додаються яйця. Я розкрию вам рецепт вегетаріанського пудингу. Тільки тофу, шоколад і ваш гарний настрій!
Веганські збиті вершки можуть так само називатися рослинними збитими вершками. Вони продаються в багатьох магазинах. Подивіться. Вегетаріанський пудинг краще зробити за дві-три години до часу десерту. Так як йому необхідно настоятися в холодильнику мінімум дві години. Якщо ви не знайдете відповідний вершків, не хвилюйтесь. Скористайтеся кокосової або горіховою стружкою. Смачний і поживний вегетаріанський пудинг полюбиться вам з першої ложки!
- М'який Тофу - 1 Склянка
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Порошок какао - 4 Ст. Ложки
- Цукор - 0, 5 склянки
- Ванільний екстракт - 1, 5 чайних ложки (або ванілін.)
- Сіль - 1 щіпка
- Шоколадна стружка - За смаком
- Веганські збиті вершки - За смаком
Змішайте всі інгредієнти, крім шоколадної стружки і веганських збитих вершків в блендері.
У вас вийде густий шоколадний крем.
Розлийте вегетаріанський пудинг по формах.
Залиште в холодильнику мінімум на дві години.
Додайте веганських збитих вершків і прикрасьте шоколадною стружкою. Приємного чаювання!