Slivovиy пудингу
(покроковий рецепт з фото)
Slivovиy пудингу - дуже смачний десерт, який сподобається і дітлахам, і дорослим. Пудинг запікається в духовці, виходить дуже ніжним, соковитим і ситним. Підійде для святкового столу! пробуємо!
Перед вами - простий рецепт приготування сливового пудингу. Для початку збиваємо масло з цукром і яйцем. Потім поступово вводимо решту інгредієнтів. Підготовленою сумішшю заливаємо сливи і запікаємо пудинг в духовці до готовності. Хай щастить!
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукор - 2/3 склянки
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 1, 25 склянки
- Розпушувач - 1/2 чайних ложки
- Сода - 1/3 чайних ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Крем - 1/2 склянки
- Зливи - 5-7 штук
Розм'якшене вершкове масло збиваємо з цукром, потім вводимо яйце і знову збиваємо.
Борошно змішати з розпушувачем, содою і сіллю.
Половину борошняної суміші з'єднуємо з маслом, додаємо половину сметани. Потім введіть решту борошна і сметану, перемішайте.
Половину борошняної суміші з'єднуємо з маслом, додаємо половину сметани. Потім введіть решту борошна і сметану, перемішайте.
Форму для запікання змащуємо вершковим маслом. Викладаємо порізані сливи і заливаємо їх тестом. Випікаємо в духовці 40 хвилин, температура 180 градусів.
Смачного!