Рецепт Slivovиy пудингу фото

Slivovиy пудингу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Фрукти, Яйця, Слива
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл
Десерти, Пудинг

Slivovиy пудингу - дуже смачний десерт, який сподобається і дітлахам, і дорослим. Пудинг запікається в духовці, виходить дуже ніжним, соковитим і ситним. Підійде для святкового столу! пробуємо!

Перед вами - простий рецепт приготування сливового пудингу. Для початку збиваємо масло з цукром і яйцем. Потім поступово вводимо решту інгредієнтів. Підготовленою сумішшю заливаємо сливи і запікаємо пудинг в духовці до готовності. Хай щастить!

  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукор - 2/3 склянки
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 1, 25 склянки
  • Розпушувач - 1/2 чайних ложки
  • Сода - 1/3 чайних ложки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Крем - 1/2 склянки
  • Зливи - 5-7 штук
Slivovиy пудингу - фото крок 1
Розм'якшене вершкове масло збиваємо з цукром, потім вводимо яйце і знову збиваємо.
Slivovиy пудингу - фото крок 2
Борошно змішати з розпушувачем, содою і сіллю.
Половину борошняної суміші з'єднуємо з маслом, додаємо половину сметани. Потім введіть решту борошна і сметану, перемішайте.
Slivovиy пудингу - фото крок 3
Форму для запікання змащуємо вершковим маслом. Викладаємо порізані сливи і заливаємо їх тестом. Випікаємо в духовці 40 хвилин, температура 180 градусів.
Slivovиy пудингу - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти