Морська капуста Slivovиy
(покроковий рецепт з фото)
Крамбл - це дуже легка запіканка або пиріг з начинкою, який їдять не шматочками, а накладають ложкою. Раніше я не знала про його існування, але недавно спробувала і просто закохалася!
Назва випічки з англійської перекладається як "розкришити, обсипати" . Так і готується це блюдо: фруктова прошарок посипається тестом. Про те, як приготувати сливовий крамбл, обов'язково прочитайте з моєї інструкції. Він сподобається всім, хто більше любить начинку, яке тісто. Воно тут скоріше йде як додаток.
- Слива без кісточок - 700 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукор - 200 грам
- Борошно - 200 грам
Розігрійте духовку до 200 градусів. Pomojte басейну і розділити Навпіл. Посипте її половиною цукру, варіть фрукти 6 хвилин, постійно помішуючи. Потім перекладіть сливи у жароміцних форму.
Тепер масло розітріть з цукром, що залишився і борошном. Зробіть крихту, посипте нею сливи.
Запікайте пиріг 25 хвилин до рум'яного кольору. Потім можете відразу подавати до столу. Смачного!