Крем для торта з йогурту
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите прості ідеї в кулінарії, тоді не проходите мимо. Я розповім вам, як приготувати крем для торта з йогурту всього за кілька хвилин. Приголомшлива ідея, яку варто взяти на замітку.
Дивно ніжний, легкий і дійсно повітряний крем хочу запропонувати вам зробити лише з двох інгредієнтів. Втім, так ми отримаємо класичний варіант, а при бажанні можете додати в рецепт ягоди за смаком, наприклад. Такий крем підійде як для бісквітних тортиків, так і до піщаних коржам. Рекомендую взяти на озброєння цей простий, але такий класний рецепт.
- Вершки - 1 Склянка
- Йогурт натуральний - 1/2 склянки
- Цукрова пудра - За смаком
1. Хочу відразу звернути вашу увагу на те, що в кремі використовуються два основних інгредієнта: вершки і йогурт. А далі ви можете використовувати різні добавки до смаку.
2. Для приготування крему необхідно збити йогурт з вершками, в процесі додаючи цукрову пудру до смаку (в залежності від солодощі коржів і ваших уподобань). Для аромату можете додати ваніль, наприклад.
3. В даному випадку крем без цукру, але він виходить приголомшливим. Всього через кілька хвилин після початку процесу ви вже можете Перемащуємо готові коржі кремом.