Крем для торта з маскарпоне
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачний і апетитний крем для торта! Готується такий крем на основі вершкового сиру маскарпоне, вершків, білків, желатину, цукрової пудри і ваніліну. Рекомендую приготувати - варіант відмінний!
Перед вами - простий рецепт приготування крему для торта з маскарпоне. Вам знадобляться такі інгредієнти: маскарпоне, яйця, вершки, цукрова пудра, желатин і сіль. Крем виходить дуже пишним, насиченим і смачним. Прекрасно лягає на коржі і добре застигає, НЕ розтікаючись. Хай щастить!
- Яйця - 3 штуки
- Маскарпоне - 500 грам
- Цукрова пудра - 100 грам
- Вершки - 200 мілілітрів
- Желатин - 20 грам
- Сіль - 1 щіпка
Заливаємо желатин п'ятьма столовими ложками холодної води (кип'яченої) на вказане на упаковці час. Відокремлюємо жовтки від білків. Жовтки збиваємо з цукровою пудрою і ваніллю до білого кольору.
Додаємо вершки, продовжуючи збивати. Поступово вводимо маскарпоне, доводячи крем до однорідності. Желатин прогрійте в мікрохвильовій печі, до повного розчинення. Потім тоненькою цівкою вводимо його в крем. Трохи збиваємо.
Окремо збийте білки з дрібкою солі. Швидко умішайте білки в крем.
Поки крем не використовується, зберігайте його в холодильнику.