Рецепт Крем для торта з маскарпоне фото

Крем для торта з маскарпоне
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Молочні продукти, Вершки, Сир, Яйця, Маскарпоне
Дієтичне харчування
На швидку руку
Десерти

Дуже смачний і апетитний крем для торта! Готується такий крем на основі вершкового сиру маскарпоне, вершків, білків, желатину, цукрової пудри і ваніліну. Рекомендую приготувати - варіант відмінний!

Перед вами - простий рецепт приготування крему для торта з маскарпоне. Вам знадобляться такі інгредієнти: маскарпоне, яйця, вершки, цукрова пудра, желатин і сіль. Крем виходить дуже пишним, насиченим і смачним. Прекрасно лягає на коржі і добре застигає, НЕ розтікаючись. Хай щастить!

  • Яйця - 3 штуки
  • Маскарпоне - 500 грам
  • Цукрова пудра - 100 грам
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Желатин - 20 грам
  • Сіль - 1 щіпка
крем для торта з маскарпоне - фото крок 1
Заливаємо желатин п'ятьма столовими ложками холодної води (кип'яченої) на вказане на упаковці час. Відокремлюємо жовтки від білків. Жовтки збиваємо з цукровою пудрою і ваніллю до білого кольору.
крем для торта з маскарпоне - фото крок 2
Додаємо вершки, продовжуючи збивати. Поступово вводимо маскарпоне, доводячи крем до однорідності. Желатин прогрійте в мікрохвильовій печі, до повного розчинення. Потім тоненькою цівкою вводимо його в крем. Трохи збиваємо.
крем для торта з маскарпоне - фото крок 3
Окремо збийте білки з дрібкою солі. Швидко умішайте білки в крем.
крем для торта з маскарпоне - фото крок 4
Поки крем не використовується, зберігайте його в холодильнику.

Схожі рецепти