Крем із сиру маскарпоне
(покроковий рецепт з фото)
Цей ніжний і шовковистий за своєю структурою крем відмінно підходить для оформлення тортів і капкейков. Він виходить легким, білосніжним. Він добре тримає форму. З ним будь-яка випічка буде святковою!
Смак і зовнішній вигляд випічки найчастіше залежать від крему. Мені дуже подобається крем з маскарпоне і вершків. У нього дуже приємна текстура, крем добре тримає форму і не пливе. Та й готувати такий крем одне задоволення. У цьому рецепті докладно розказано, як приготувати крем з сиру маскарпоне. Сподіваюся, що смак крему вас не розчарує.
- Маскарпоне - 250-300 грам
- Вершки 33% - 250 мілілітрів
- Цукрова пудра - 100-150 грам (за смаком)
Холодні вершки виливаємо в охолоджену посуд і збиваємо. Починаємо збивати на маленькій швидкості, поступово збільшуючи її. Збиваємо до загустіння.
Додаємо до вершків цукрову пудру і продовжуємо збивати до стійких піків.
Додаємо маскарпоне і на невеликій швидкості збиваємо-розмішуємо. Не варто збивати довго, нам необхідно тільки домогтися однорідної консистенції крему.
Крем готовий, можна Перемащуємо коржі для торта або прикрашати капкейкі.