Рецепт Крем із сиру маскарпоне фото

Крем із сиру маскарпоне
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти, Вершки, Сир, Маскарпоне
Рецепти для схуднення
На швидку руку, На святковий стіл
Десерти

Цей ніжний і шовковистий за своєю структурою крем відмінно підходить для оформлення тортів і капкейков. Він виходить легким, білосніжним. Він добре тримає форму. З ним будь-яка випічка буде святковою!

Смак і зовнішній вигляд випічки найчастіше залежать від крему. Мені дуже подобається крем з маскарпоне і вершків. У нього дуже приємна текстура, крем добре тримає форму і не пливе. Та й готувати такий крем одне задоволення. У цьому рецепті докладно розказано, як приготувати крем з сиру маскарпоне. Сподіваюся, що смак крему вас не розчарує.

  • Маскарпоне - 250-300 грам
  • Вершки 33% - 250 мілілітрів
  • Цукрова пудра - 100-150 грам (за смаком)
крем із сиру маскарпоне - фото крок 1
Холодні вершки виливаємо в охолоджену посуд і збиваємо. Починаємо збивати на маленькій швидкості, поступово збільшуючи її. Збиваємо до загустіння.
крем із сиру маскарпоне - фото крок 2
Додаємо до вершків цукрову пудру і продовжуємо збивати до стійких піків.
крем із сиру маскарпоне - фото крок 3
Додаємо маскарпоне і на невеликій швидкості збиваємо-розмішуємо. Не варто збивати довго, нам необхідно тільки домогтися однорідної консистенції крему.
крем із сиру маскарпоне - фото крок 4
Крем готовий, можна Перемащуємо коржі для торта або прикрашати капкейкі.

Схожі рецепти