Крем із сиру
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно легкий і ніжний сирний крем, який підійде для начинки торта або для тарталеток, еклерів або тістечок. Охоче ділюся з вами своїм улюбленим рецептом, як приготувати крем з сиру.
Це універсальний і базовий рецепт, який простий у приготуванні.
Надзвичайно смачний десерт вийде, якщо в готовий крем додати ваших улюблених ягід.
На приготування крему з сиру у вас піде всього пара хвилин. А поки він буде «відпочивати» в холодильнику, можете спекти бісквіт.
- Сир - 400 грам
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Ванілін - 1 щіпка
1
Добре, якщо у вас є на кухні блендер, з ним робота пройде швидше. А якщо немає, то не біда, на допомогу прийдуть віночок або вилка. На даному етапі необхідно збити 400 грам сиру в пишний, гладкий і густий крем.
2
Для додання крему особливого аромату додайте ванілін або ванільний цукор за смаком.
3
У збитий сир додайте 3 столові ложки сметани і добре перемішайте.
4
Для любителів солодкого рекомендую додати цукру 4-5 ст. L.
5
Готовому крему необходимо настояться в холодильнике час-полтора.