Рецепт Краплі «тірамісу» фото

Краплі «тірамісу»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Солодке, Капкейк

Десерти "тірамісу" не сплутаєш ні з яким іншим. Це аромат кави, який поєднується з м'яким сиром і смаком какао, до всього цього додається просочення. Повторимо це поєднання в новій версії.

Я розповім вам, як приготувати капкейкі "тірамісу" . Особливий смаковий відтінок дасть крем на основі маскарпоне. Тісто також буде незвичайне: з кавою і яблучним пюре. Такі солодкі вироби можуть підійти для святкового столу або скрасять ваш полуденок. Подавайте капкейкі з кухликом капучино або еспрессо.

  • Вершкове масло - 7 Ст. Ложок(4 ст. Ложки в тісто, 3 ст. Ложки в крем)
  • Яблучне пюре - 2 Ст. Ложки
  • Цукор білий - 140 грам
  • Цукрова пудра - 240 грам
  • Борошно пшеничне - 150 грам (цільнозерновий)
  • Молоко - 60 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Яєчний білок - 1 штука
  • Какао - 2 Ст. Ложки
  • Сир "маскарпоне" - 5 Ст. Ложок
  • Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
  • Сіль - 0, 25 чайних ложки
  • Розчинна кава - 1 Чайна ложка
  • Еспрессо - 4 Ст. Ложки (порошок)
падіння
2. Потім додайте яйце, білок і пюре. Інгредієнти збийте.
падіння
4. А в кінці всипте борошно. Замішайте тісто.
падіння
6. Випікайте вироби протягом 20 хвилин при 180 градусах в духовці.
падіння
10. Прикрасьте капкейкі кремом. А зверху посипте їх какао. Приємного чаювання!

Схожі рецепти