Краплі «тірамісу»
(покроковий рецепт з фото)
Десерти "тірамісу" не сплутаєш ні з яким іншим. Це аромат кави, який поєднується з м'яким сиром і смаком какао, до всього цього додається просочення. Повторимо це поєднання в новій версії.
Я розповім вам, як приготувати капкейкі "тірамісу" . Особливий смаковий відтінок дасть крем на основі маскарпоне. Тісто також буде незвичайне: з кавою і яблучним пюре. Такі солодкі вироби можуть підійти для святкового столу або скрасять ваш полуденок. Подавайте капкейкі з кухликом капучино або еспрессо.
- Вершкове масло - 7 Ст. Ложок(4 ст. Ложки в тісто, 3 ст. Ложки в крем)
- Яблучне пюре - 2 Ст. Ложки
- Цукор білий - 140 грам
- Цукрова пудра - 240 грам
- Борошно пшеничне - 150 грам (цільнозерновий)
- Молоко - 60 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Яєчний білок - 1 штука
- Какао - 2 Ст. Ложки
- Сир "маскарпоне" - 5 Ст. Ложок
- Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
- Розчинна кава - 1 Чайна ложка
- Еспрессо - 4 Ст. Ложки (порошок)
2. Потім додайте яйце, білок і пюре. Інгредієнти збийте.
4. А в кінці всипте борошно. Замішайте тісто.
6. Випікайте вироби протягом 20 хвилин при 180 градусах в духовці.
10. Прикрасьте капкейкі кремом. А зверху посипте їх какао. Приємного чаювання!