Краплі «Веселка»
(покроковий рецепт з фото)
Капкейкі "радуга" - смачна і легка випічка нікого не залишить байдужими! Капкейкі вийдуть яскравими, смачними, соковитими і створять чудове відчуття свята. Пробуємо!
Райдужні капкейкі виходять за рахунок додавання в тісто цукрових конфетті, а також прикраси конфетті на кремі. Для приготування знадобиться форми для капкейков і манжетікі.
- Яйце - 4 штуки (білок)
- Молоко - 1 Склянка
- Ванілін - 2 чайних ложки
- Борошно - 3 склянки
- Цукор - 1, 5 склянки
- Розпушувач - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Вершкове масло - 1, 5 штуки(1, 5 від пачки)
- Конфетті - 1/2 склянки
Духовку нагрейте до 180 градусів. Збийте яєчні білки, молоко і ванілін.
Просійте борошно і цукор.
У комбайні змішайте борошно, цукор і розм'якшене вершкове масло.
Додайте яєчно-молочну суміш і змішайте до однорідної маси.
Додайте конфетті. Перемішайте.
Тісто розподіліть по всьому формах, заповнюючи їх наполовину. Випікайте близько 20 хвилин.
Остудіть капкейкі і покрийте вершковою глазур'ю або кремом. Прикрасьте цукровими конфетті.