Рецепт Краплі фото

Краплі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно , Молочні продукти , Молоко , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Капкейк
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Головне, що вам буде потрібно для приготування хороших капкейков, це фантазія, так як варіантів прикраси цієї ніжної випічки може бути багато. Невеликі тістечка з кремом - кращі до чаювання!

Опис приготування:

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати капкейкі, дуже красиву і витончену випічку, яку можна подати як десерт, або як блюдо на полуденок. Для прикраси даних капкейков використаний масляний крем, але ви також можете приготувати мастику або глазур. Якщо у вас немає спеціальних формочок для прикраси випічки кремом, використовуйте звичайний пакет, зробивши на ньому кілька надрізів.

  • Борошно - 110 грам
  • Цукор - 260 грам(100 г в тісто, 160 г в крем)
  • Ванільний цукор - 15 грам(10 г в тісто, 5 г в крем)
  • Вершкове масло 82% - 310 грам(110 г в тісто, 200 г в крем)
  • Розпушувач - 3 грами
  • Куряче яйце - 3 штуки(2 в тісто, 1 в вершках)
  • Молоко - 130 грам(30 г в тісто, 100 г в крем)
  • Какао-порошок - 10 грам
  • Вишневий сік - 15-20 грам
  • Сіль - 0, 5 грами
краплі - фото крок 1
1. Просіяне борошно змішайте з розпушувачем і сіллю. До м'якого вершкового масла додайте цукор і ванільний цукор, збийте протягом 1 хвилини. Додайте яйця кімнатної температури і збийте до повного розчинення цукру.
краплі - фото крок 2
2. Змішайте з борошняної сумішшю і молоком кімнатної температури. Форму для мафінів вистелити паперовими манжетами і заповніть їх тестом на 2/3 обсягу. Надішліть форму в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.
краплі - фото крок 3
3. Залиште заготовки у формі на 10 хвилин, після чого перенесіть на блюдо і повністю остудіть. Для сиропу злегка збийте вінчиком яйце, додайте молоко, цукор, ванільний цукор. На малому вогні доведіть масу до кипіння і проваріть до консистенції згущеного молока.
краплі - фото крок 4
4. Сироп перелийте в миску і повністю остудіть. М'яке вершкове масло збийте міксером протягом п'яти хвилин в м'яку світлу масу. Додайте по одній столовій ложці остиглий сироп, добре збиваючи після кожної.
краплі - фото крок 5
5. Розділити на дві частини крему, в одну додайте какао, а в іншу - вишневий сік. В пакеті із застібкою зробіть надріз по шву довгою 1 см. Наповніть пакет рожевим кремом і прикрасьте половину капкейков.
краплі - фото крок 6
6. У другому пакеті зробіть трикутний надріз по шву, кожна сторона трикутника - 1 см. Наповніть пакет шоколадним кремом і прикрасьте половину капкейков. Надішліть капкейкі в холодильник до повного застигання крему. Смачного!

Схожі рецепти