Рецепт Краплі фото

Краплі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно, Молочні продукти, Молоко, Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, Десерт, Полудень
Випічка, Солодке, Капкейк

Головне, що вам буде потрібно для приготування хороших капкейков, це фантазія, так як варіантів прикраси цієї ніжної випічки може бути багато. Невеликі тістечка з кремом - кращі до чаювання!

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати капкейкі, дуже красиву і витончену випічку, яку можна подати як десерт, або як блюдо на полуденок. Для прикраси даних капкейков використаний масляний крем, але ви також можете приготувати мастику або глазур. Якщо у вас немає спеціальних формочок для прикраси випічки кремом, використовуйте звичайний пакет, зробивши на ньому кілька надрізів.

  • Борошно - 110 грам
  • Цукор - 260 грам(100 г в тісто, 160 г в крем)
  • Ванільний цукор - 15 грам(10 г в тісто, 5 г в крем)
  • Вершкове масло 82% - 310 грам(110 г в тісто, 200 г в крем)
  • Розпушувач - 3 грами
  • Куряче яйце - 3 штуки(2 в тісто, 1 в вершках)
  • Молоко - 130 грам(30 г в тісто, 100 г в крем)
  • Какао-порошок - 10 грам
  • Вишневий сік - 15-20 грам
  • Сіль - 0, 5 грами
краплі - фото крок 1
1. Просіяне борошно змішайте з розпушувачем і сіллю. До м'якого вершкового масла додайте цукор і ванільний цукор, збийте протягом 1 хвилини. Додайте яйця кімнатної температури і збийте до повного розчинення цукру.
краплі - фото крок 2
2. Змішайте з борошняної сумішшю і молоком кімнатної температури. Форму для мафінів вистелити паперовими манжетами і заповніть їх тестом на 2/3 обсягу. Надішліть форму в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.
краплі - фото крок 3
3. Залиште заготовки у формі на 10 хвилин, після чого перенесіть на блюдо і повністю остудіть. Для сиропу злегка збийте вінчиком яйце, додайте молоко, цукор, ванільний цукор. На малому вогні доведіть масу до кипіння і проваріть до консистенції згущеного молока.
краплі - фото крок 4
4. Сироп перелийте в миску і повністю остудіть. М'яке вершкове масло збийте міксером протягом п'яти хвилин в м'яку світлу масу. Додайте по одній столовій ложці остиглий сироп, добре збиваючи після кожної.
краплі - фото крок 5
5. Розділити на дві частини крему, в одну додайте какао, а в іншу - вишневий сік. В пакеті із застібкою зробіть надріз по шву довгою 1 см. Наповніть пакет рожевим кремом і прикрасьте половину капкейков.
краплі - фото крок 6
6. У другому пакеті зробіть трикутний надріз по шву, кожна сторона трикутника - 1 см. Наповніть пакет шоколадним кремом і прикрасьте половину капкейков. Надішліть капкейкі в холодильник до повного застигання крему. Смачного!

Схожі рецепти