Рецепт Ковбаса з м'яса фото

Ковбаса з м'яса
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю

Пропонована ароматна м'ясна домашня ковбаска приготовлена ​​з натуральних продуктів власними руками. Буде гідною демонстрацією майстерності господині. Блюдо надзвичайно смачне і поживне.

Приготована в домашніх умовах ковбаска з м'яса, безсумнівно, сподобається дітям і нагодує дорослих членів сім'ї. Блюдо калорійне, поживна, в своєму складі містить тільки натуральні продукти. Ковбасу можна приготувати на день народження або використовувати в якості одного з основних страв для пасхального столу, наприклад. Рекомендую спробувати, дуже смачно.

  • М'ясо - 1, 8 кілограма
  • Сало - 0, 3 кілограма
  • Часник - 20 грам
  • Сіль - 35 грам
  • Чорний перець - За смаком
ковбаса з м'яса - фото крок 1
1. Поділюся секретом, як приготувати ковбасу з м'яса. Головне - правильно підібрати інгредієнти. Якщо шматок м'яса має видимі сліди жиру, можна обійтися і без сала. Для початку наріжте м'ясо і сало невеликими шматочками, потім пропустіть їх через м'ясорубку. Фарш поперчіть, приправити сіллю, додайте подрібнений часник. Перемішайте.
ковбаса з м'яса - фото крок 2
2. На м'ясорубку надіньте спеціальну насадку для приготування ковбас. На насадку закріпіть попередньо порізану на шматочки натуральну оболонку. Край оболонки зав'яжіть вузлом. Проколіть оболонку в кількох місцях. Приступайте до наповнення ковбаси. При наповненні фарш не потрібно укладати щільно, необхідно залишати вільний простір. По всій довжині проколіть оболонку, це допоможе випустити повітря.
ковбаса з м'яса - фото крок 3
3. Після наповнення скрутіть ковбасу в колечка, закріпіть її. Потім проткніть виделкою в декількох місцях.
ковбаса з м'яса - фото крок 4
4. Тепер проваріть ковбасу в підсоленій воді 40-45 хвилин.
ковбаса з м'яса - фото крок 5
5. Проварену ковбасу засмажувати в нагрітій духовці 30-40 хвилин, поки не утвориться хрустка скоринка.

Схожі рецепти